Paturile rabatabile si utilitatea lor extraordinara

432
paturi rabatabile

Somnul este in esenta una dintre cele mai sanatoase, mai naturale si mai placute parti ale vietii. A avea un somn linistit este mai usor atunci cand ai un pat confortabil bun. Deci, daca esti in cautarea unui somn cu adevarat confortabil si pasnic, atunci da, patul rabatabil este raspunsul. Paturile rabatabile sunt foarte populare de multi ani, datorita faptului ca acestea sunt foarte confortabile, portabile si economisesc spatiu.

Paturile rabatabile sunt foarte convenabile si la indemana. Ele au in mod caracteristic capacitatea de a economisi spatiu datorita faptului ca au o configuratie compacta de stocare atunci cand nu sunt utilizate. Dar aceasta caracteristica comuna, binecunoscuta, contravine faptului ca paturile pliante sunt foarte variate in ceea ce priveste dimensiunile, stilurile, calitatea, costurile si constructia. Prin urmare, alegerea cea mai potrivita presupune un pic de gandire nu doar despre patul in sine, ci si despre particularitatile decorului inconjurator si circumstantele de utilizare.

Paturile rabatabile nu intra intr-un zid, ci se rostogolosesc pentru a deveni parte a unui cabinet, a biroului sau a altor piese de mobilier. Paturile de birou se convertesc in birouri, suprafata de scris devenind partea inferioara a patului cand este indoita. In acelasi sens, un pat de cabinet are o dubla identitate a unui cabinet de zi si un pat pe timp de noapte. Ele reprezinta o optiune excelenta pentru locuintele mici care necesita functionalitate dublata in fiecare piesa de mobilier.

Alege pentru dormitorul tau mobila din lemn masiv de stejar.

Paturile rabatabile sunt disponibile in aceleasi dimensiuni ca paturile standard. Pentru a ajuta la portabilitatea lor, majoritatea au roti care faciliteaza rularea si iesirea din zonele de depozitare.

Citeşte şi  Sfaturi de care sa tii cont atunci cand alegi o canapea de 3 locuri

Ele au un cadru metalic pliabil robust, cu o saltea usor pliabila. Aceste paturi rabatabile sunt excelente pentru a fi utilizate in zonele de domiciliu care nu sunt folosite in principal ca dormitoare. Orice camera poate fi transformata intr-o camera de oaspeti atunci cand rudele sau prietenii vin sa te viziteze. In momentul in care se rabateaza, camera de zi va fi fara un pat incomod care sa ocupe spatiul.

In loc sa incerci sa ascunzi patul in spatele usilor, poti utiliza optiunile care transforma un pat de perete pliat intr-o piesa integrala de mobilier. Poti sa il transformi intr-un raft, in sertare, in masa indoita sau intr-un birou. Acestea sunt, de obicei, construite pe un sistem cu arcuri care se indoaie automat atunci cand patul este ridicat, astfel incat poti utiliza cu usurinta patul dintr-o singura miscare.