Alege pentru dormitorul tau mobilier din lemn masiv de stejar

176
Alege pentru dormitorul tau mobilier din lemn masiv de stejar

Cumpara mobilier din lemn masiv, in special din stejar pentru un aspect clasic in dormitor. Ca lemn fin, stejarul este cu siguranta un material care este considerat nu doar clasic ci si util, fiind unul dintre cele mai versatile materiale din care se poate produce mobila pentru toate camerele, dar mai ales mobilier dormitor lemn masiv. Acesta nu include doar paturi ci si noptiere, dulapuri, comode, mese de toaleta, cufere, etc

O placa groasa de stejar care a fost finisata si lustruita spune multe despre valoarea persoanei care o plaseaza intr-o incapere.

Stejarul a fost folosit in productia mobilei pentru dormitor inca de secole. Exista mobilier din stejar, foarte lustruit si extrem de ornat si detaliat, in multe dintre vechile case regale din Europa, inclusiv la francezii din anumite epoci.

In cea mai mare parte, suita tipica unui dormitor facut din lemn masiv va include cel putin un pat, o comoda, un dulap si o masa de toaleta. In ceea ce priveste aspectul si gusturile, stejarul poate fi mai intunecat sau mai deschis.

Stejarul este un constituent principal al seturilor de dormitoare mai scumpe deoarece este un lemn foarte robust, frumos si extrem de adaptabil, putand fi colorat si finisat in multe feluri diferite.

Unele dintre cele mai populare modele de mobilier pentru dormitor din lemn masiv de stejar de pe piata romaneasca, provin de la Ronex Prod din Bucuresti. Acestia produc mobila pentru dormitor in stil modern, contemporan si clasic, pentru toate gusturile, dar si mobilier pentru toate celelalte parti ale casei. Produsele celor de la Ronex creeaza o atmosfera speciala, sofisticata, plina de eleganta.

Citeşte şi  Mobila de serie sau mobila la comanda ?

Mobilierul din stejar este foarte usor de remarcat, datorita frumusetii, masivitatii si detaliilor sale. Alte avantaje ale acestui tip de mobilier care trebuie amintite sunt: mobilierul din stejar solid este destul de versatil si durabil. Acesta nu necesita multa intretinere si ingrijire. Chiar si fara nici o mentenanta, acest tip de mobilier ramane intr-o forma si o stare excelenta odata cu trecerea timpului. Este un lemn perfect pentru sculptura si poate fi modelat pentru a se potrivi mai multor stiluri. Acest tip de mobilier isi pastreaza caracterul propriu si se asorteaza frumos cu alte tipuri diferite de decoruri din casa. Ca urmare a versatilitatii sale, mobilierul pentru dormitor din lemn de stejar poate fi produs in diferite culori care se potrivesc cu incaperea si cu restul casei tale.