Alege usi moderne pentru interiorul casei tale

1270

Usile de interior sunt la fel de importante ca si usile de exterior. In interiorul unei case sau al unei cladiri, usile de interior sunt folosite pentru a separa o camera de alta. Atunci cand te gandesti sa instalezi usile de interior pentru noua ta locuinta sau doresti sa renovezi prin inlocuirea usilor vechi cu altele noi, trebuie sa ai in vedere faptul ca uniformitatea nu este o necesitate la care trebuie sa te supui. Inlocuirea usilor vechi nu inseamna ca trebuie sa adopti un singur design sau culoare. Intr-adevar, poti experimenta prin alegerea diferitelor modele sau stiluri pentru a crea un interior eclectic.

O usa in stil antic nu ar arata bine intr-o casa minimalista. Deci, inainte de a te decide ce stil de usa sa instalezi, trebuie sa retii ca este cel mai bine sa alegi un stil de decorare. Daca urmezi aceasta regula, selectarea usilor potrivite nu ar trebui sa fie o sarcina dificila de facut. Daca locuinta ta are un stil contemporan, poti alege liber ce tip de usa sa folosesti. Poti alege dintr-o gama larga de culori si materiale. O casa contemporana poate folosi usi interior din lemn, de stejar, de pin, mahon sau cires, dar poti folosi si usi din metal sau sticla pentru o atingere mai moderna. Pe de alta parte, usile din sticla pot sa para ciudate intr-o casa traditionala.

Dupa cum am mentionat anterior, usile moderne de interior sunt disponibile in mai multe modele si din materiale diferite. Poti gasi usi simple, realizare dintr-un anumit tip de lemn, sau cele de lux care folosesc o combinatie de doua sau mai multe tipuri de lemn, combinatii din lemn si metal, combinatii din lemn si sticla sau combinatii din toate cele trei materiale. Exista, de asemenea, cele care sunt construite in intregime din sticla sau metal. Desi lemnul, sticla si metalul sunt materialele cele mai folosite pentru modelele usilor moderne, pot fi folosite si alte materiale cum ar fi piatra si bambusul.

Citeşte şi  LindaShop.ro – Cele mai bune sisteme pentru garduri

Usile moderne de interior din lemn sau metal folosesc in general culori neutre, cum ar fi alb, negru si maro. De asemenea, poti utiliza variante ale celor trei culori, cum ar fi alb, gri sau maro deschis. Culorile vibrante, cum ar fi galben, albastru electric, verde deschis sau rosu aprins, sunt rareori utilizate, in designul interior modern. Cu toate acestea, usile din sticla nu respecta aceasta regula de culoare deoarece ele prezinta adesea  culori vii, cum ar fi galben si rosu, cu modele de flori complicate.