De ce este necesara perna pentru gravide?

179
De ce este necesara perna pentru gravide?

Pernele pentru gravide sunt necesare pe parcursul sarcinii. Gatul si spatele au tot timpul probleme datorita cresterii greutatii si a stomacului. Pernele speciale sunt fantastice pentru viitoarea mama prin scaderea stresului de pe stomac si a genunchilor. Pernele sunt intr-adevar puternice, dar suficient de moi.

Desi femeile gravide au o adevarata provocare pentru a dormi, din cauza durerilor legate de sarcina, utilizarea unei perne de maternitate poate atenua durerea si astfel pot obtine un somn mai bun. Ele gasesc cu greu un spatiu de dormit si deobicei recurg la frecvente perne, printre genunchi, la spate, pentru a-si ajuta corpul.

In timpul sarcinii se recomanda cu siguranta ca mama sa se odihneasca pe partea stanga. Femeile insarcinate ar putea avea o seara confortabila si mai sanatoasa de somn, folosind o perna speciala. Totodata, nu este recomandat ca mamele sa doarma pe spate, deoarece greutatea totala a placentei si a fatului se afla direct pe vena cava inferioara. Aceasta este cu adevarat vena uriasa care transporta sangele din partea minimizata a sistemului. Cu multa greutate in exces fata de placenta si cu fatul pe acest vas de sange, circulatia sangelui si a nutrientilor spre placenta este afectata.

Este cu adevarat recomandat ca mamele insarcinate sa se odihneasca pe partea stanga pe masura ce acest lucru pastreaza greutatea corporala a bebelusului in afara organelor vitale. Unele femei, totusi, intampina dificultati in a-si pastra un punct de dormit lateral.

De ani de zile, femeile gravide se straduiesc deja sa utilizeze perne pentru a le ajuta sa se relaxeze si sa se sprijine sau sa isi ajute anumite parti din corp atunci cand dorm.

Citeşte şi  3 afecțiuni oculare legate de vederea cromatică

Dar, decat a folosi o serie de perne, mai bine se foloseste doar o perna de sarcina. Aceste perne sunt conturate pentru a oferi sprijin si confort pentru a ajuta mama sa obtina o odihna confortabila si echilibrata. Pernele excelente de calitate superioara sunt cumparate de la branduri de incredere.