Consolidează-ți sistemul imunitar cu ajutorul suplimentelor naturale

195
propolis C copii

Menținerea unui sistem imunitar puternic este una dintre cele mai benefice modalități prin care putem reduce șansele de a ceda la boli infecțioase.

Una dintre cele mai bune modalități de a ne menține sistemul imunitar puternic și de a preveni bolile este să adoptăm o dietă bine echilibrată. S-a dovedit științific că, consumul anumitor alimente ne ajută să avem un sistem imunitar fortifiat. O dietă sănătoasă este fundamentul unui sistem imunitar puternic. Când măncăm, ne hrănim celulele. Dacă aceste celule nu primesc nutrienții de care au nevoie, corpul nu poate funcționa corect.

O altă metodă cu ajutorul căreia putem consolida sistemul imunitar este administrarea de suplimente alimentare naturale, sub formă de capsule, comprimate sau sirop.

propolis C Imunocomplex copii

Propolis C Imunocomplex, sirop este alegerea potrivită pentru un sistem imunitar puternic care să ne ajute corpul să lupte împotriva bolilor și infecțiilor.

Siropul stimulează sistemul imunitar ca urmare a compușilor săi și anume: propolis, extract uscat din fructe de soc, extract uscat de echinacea, vitamina C, extract uscat din fructe de măceș, zinc.

Propolisul conține o serie de substanțe nutritive sănătoase, inclusiv vitamine, minerale, aminoacizi și proteine, toate putând oferi sănătății un impuls uriaș. De asemenea, conține flavonoizi importanți care acționează ca antioxidanți.  Extractul are atât proprietăți antiinflamatorii, cât și antimicrobiene și a fost utilizat de-a lungul istoriei pentru a trata o serie de afecțiuni, inclusiv infecții virale, infecții bacteriene, răceli și chiar malarie.

Datorită substanţelor pe care le conţin, florile de soc ajută în tratamentul virozelor respiratorii şi a stărilor gripale fiind un stimulent pentru sistemul imunitar.

Echinacea este una dintre plantele care și-au dovedit eficacitatea în creșterea capacității de apărare a organismului față de diverși agenți infecțiosi. Persoanele care consumă preparate ce conțin această planta au prezentat o rată a afecțiunilor respiratorii mai mică cu aproximativ 50% față de restul populației. Echinacea crește imunitatea organismului, stimulând producția de interferon și limfocite. Planta are calități imunomodulatoare, antiseptice, depurative, este antifebrilă, antivirală și antibacteriană. De asemenea, scurtează perioada de convalescență.

Citeşte şi  Ce sunt glandele endocrine și ce probleme pot cauza?

Vitamina C este unul dintre cei mai mari stimulenți ai sistemului imunitar. Aceasta are capacitatea de a încetini procesele de îmbătrânire și deteriorare celulară.

Corpul nostru nu produce și nici nu depozitează vitamina C, așadar aportul zilnic este foare important pentru organism. Este una dintre cele mai importante vitamine pentru sistemul imunitar, protejează împotriva infecțiilor, ajută la regenerarea țesuturilor și stimulează direct sistemul imunitar. Carența de vitamina C face organismul să fie mult mai predispus la îmbolnăvire.

Apreciate pentru conținutul lor bogat în vitamina C, fructele de măceș conțin vitaminele A, B1, B2, E, P, K, acid nicotinic), ce asigură imunitatea organismului, menține sănătatea țesuturilor și a organelor interne.

Zincul este un antioxidant care protejează organismul de deteriorarea radicalilor liberi, susține un sistem imunitar puternic și multe altele.

După cum se poate observa toții compușii suplimentului natural Propolis C Imunocomplex sunt foarte importanți pentru întărirea sistemului imunitar.

Se recomandă consumul său în timpul sezonului rece, în cure de 2-4 săptămâni, alternate cu perioade egale de pauză.

Comandă chiar acum acest supliment din magazinul online naturist, iar organismul tău se va bucura de multiplele sale beneficii.