Beneficiile achiziționării de piese de camion uzate

81
dezmembrari camioane

Calitatea diferitelor componente critice ale utilajelor de transport determină standardele de performanță ale unui camion. Un camion de transport este adesea linia de salvare a unei afaceri, și trebuie să fie păstrat în formă superioară. Există mii de piese care contribuie la buna funcționare a unui camion. Unele dintre acestea nu pot fi legate direct de funcționarea camionului. Există însă și alte câteva, cum ar fi cutia de viteze, motorul, compresoarele, luminile, bateriile și altele care lucrează împreună pentru a ajuta vehiculul să atingă performanțele dorite.

Există două moduri de a achiziționa piese pentru camioane. Poți achiziționa fie componente noi de la producătorii de echipamente originale, dealeri, sau poți cumpăra părți uzate de la companii specializate în dezmembrarea camioanelor.

Prima opțiune este una fiabilă, dar costă foarte mult. Deși reducerile ar putea fi utilizate, acestea sunt, de obicei, furnizate pentru achiziții la vrac și nu pentru comenzi cu o singură parte. Pe de altă parte, cumpărarea pieselor folosite direct de la un dezmembrator de camioane ar putea economisi bani în mod semnificativ. Te poți aștepta să achiziționezi piese de camion, cum ar fi motoare, piese de schimb, lumini, panouri caroserie, cutii de viteze, caroserii și multe altele.

Iată câteva dintre serviciile standard pe care le poți aștepta de la aceste firme:

– Demontare de camioane și re-vânzări de mărci de camioane stoc din Japonia, America, precum și din Europa. Acest lucru îți ușurează obținerea exactă a pieselor de schimb pentru camionul tău.

– Aceste firme au un inventar bogat de piese și de accesorii. Poți selecta din 150-200 de motoare sau cutii de viteze la un moment dat.

Citeşte şi  De ce este atât de important uleiul de motor pentru buna funcţionare a autoturismului

– Prețurile oferite de re-vânzătorii de componente sunt mult mai mici decât piesele noi. Și, te poți aștepta la mai multe reduceri dacă comanzi la vrac.

– Suportul logistic profesionist reprezintă un alt aspect vital al serviciilor companiilor care dezmembrează camioanele și le revinde piesele. Piesele ar putea fi expediate în aproape orice parte a țării.

Dacă ai nevoie de piese de la dezmembrări de camioane în Suceava, te poți adresa celor de la Dezmembrări Dărmănești, care dezmembrează și comercializează piese de schimb pentru mărci de renume de camioane cum ar fi DAF, MAN, IVECO, STEYR, etc. Piesele sunt de înaltă calitate, provin doar de la camioane rulate exclusiv în străinătate, produsele beneficiază de garanție, astfel încât să nu întâmpini surprize neplăcute, prețurile sunt negociabile, iar livrarea pieselor se face în cel mai scurt timp posibil, pentru produsele aflate pe stoc.