Vila Moldavia Class- o opțiune inteligentă de cazare

89
Vila Moldavia Class Slanic Moldova

Stațiunea Slănic Moldova este recunoscută pentru cele 20 de izvoare ale sale cu apă carbonată, bicarbonată, sulfuroasă, clorată, sodică, hipotonică și oligominerală. Stațiunea, numită și „Perla Moldovei”, asigură tratament pentru tulburări digestive, boli hepatobiliare, boli metabolice și nutriționale, boli ale rinichiului și urinare. Cei interesați de vizitarea acestei stațiuni sau de petrecerea unui sejur relaxant în scopul tratării organismului de diverse afecțiuni, pot ajunge aici cu ușurință din orice punct din care se deplasează.

Fiind situată la baza Munților Nemira, stațiunea oferă peisaje deosebite atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă, formate din păduri de fagi și brazi. Iubitorii de sporturi de iarnă pot să schieze pe pârtia Nemira.

Cum orice sejur implică și câteva nopți unde să te poți odihni, recomandarea este Vila Moldavia Class, ca și cazare în Slănic Moldova, o clădire ce cuprinde 6 apartamente spațioase, dispuse pe trei etaje. Există beneficii uimitoare de a rămâne într-un astfel de loc.Vila este situată la aproximativ 700 metri distanță de centrul stațiunii și cam la 500 metri distanță de pârtia de schi.

Apartamentele vilei oferă  senzația de a te simți ca acasă, cu mult confort. Șederea aici nu este costisitoare, iar zonele separate de living și de luat masa te ajută să te bucuri de mai mult spațiu și confort. Aceste apartamente sunt complet mobilate și te ajută să economisești bani, deoarece sunt înzestrate cu toate facilitățile esențiale.

Apartamentele sunt mai spațioase decât o cameră de hotel, au mai mult spațiu suplimentar pe care îl poți împărtăși cu oaspeții sau cu prietenii tăi .

Citeşte şi  Hotel Gura Humorului: Hotel Aldi

Una dintre caracteristicile uimitoare este bucătăria complet utilată. Cu o astfel de facilitate poți găti pe cont propriu, indiferent ce și ori de câte ori dorești și astfel vei economisi bani pe care i-ai cheltui pe mâncare în afara unității de cazare. Poți alege să mănânci ceea ce îți place și dacă ai restricții dietetice, aceste apartamente sunt cea mai bună alegere pentru tine.

O altă caracteristică esențială și uimitoare este intimitatea, siguranța, securitatea și confortul. Vila are de asemenea facilitatea de check-in și check out, acestea realizându-se după următorul orar: check-in începând cu ora 15:00, check-out până în ora 12:00.

Aici vei beneficia de acces la televizor, internet nelimitat, acces la spa, la jacuzzi, poți pregăti un grătar în spațiul special amenajat sau îți poți lăsa copiii să se joace în liniște în spațiul de joacă pentru ei.

În acest fel, alegerea unui apartament în cadrul unității de cazare Vila Moldavia Class îți va oferi mai mult control asupra banilor și a timpului, beneficiind în același timp de o vacanță fără stres, cu mai multă libertate, flexibilitate și independență.