Prezentare Hotel Moldavia*** – o alegere inspirată în Slănic Moldova

296

Vara aceasta tot românul călătoreşte, mai mult ca oricând! După doi ani lungi de pandemie şi o mulţime de restricţii, în sfârşit acum ne putem bucura de o vacanţă relaxantă, liniştită şi în siguranţă. Unii aleg vacanţa la mare, alţii la munte, iar cei mai inspiraţi pe amândouă. Adevăruleste  că perioada lungă de caniculă şi temperaturile ridicate din zona de litoral îi alungă pe cei mai mulţi înspre zona de munte, în special cei trecuţi de prima tinereţe, care nu mai suportă aşa uşor căldurile şi caută răcoarea renumită a muntelui, precum şi tratamentele balneare cu ape minerale.

Statiunea Slanic Moldova
Statiunea Slanic Moldova

Botezată “Perla Moldovei”, stațiunea Slănic Moldova din județul Bacău asigură tratament pentru boli digestive, boli hepatobiliare, boli metabolice și nutriționale, boli ale rinichiului și urinare. Foarte mulţi bucureşteni vizitează frecvent staţiunea şi apreciază condiţiile de cazare şi relaxare din zonă.

Dacă alegi să te cazezi în stațiunea Slănic Moldova nu ai cum să te plictisești, deoarece aici poți avea parte de o serie întreagă de activități și de obiective turistice pe care le poți vizita. Stațiunea este renumită pentru izvoarele sale de ape carbonate, bicarbonatate, ușor sulfuroase, sodice, clorate, oligominerale, hipotonice și hipertonice. Înainte de pandemie, aproximativ 100.000 de turiști vizitau anual stațiunea, atât pentru tratament cât și pentru relaxare. Pe lângă celebrele izvoare, turiștii au ocazia de a vedea: Parcul Central, Râul Slănic, Cazinoul Cheile Slănicului, Cascada Slănicului, Biserica Catolică, Traseul celor 300 de scări, Pârtia de schi Nemira, terenurile de tenis, Biserica Sfanta Varvara, Salina Tg. Ocna, Mănăstirea Sfântul Voievod Ștefan cel Mare, etc.

Un hotel fermecător este soluția ideală pentru a petrece un sejur în confort, clasă și lux. O unitate magnifică construită cel mai adesea în mijlocul unui cadru calm și plăcut, un astfel de hotel este locul perfect pentru a petrece câteva nopți. Atmosfera este fermecătoare și există o mulțime de activități.

Printre numeroasele tipuri de hoteluri, se numără hotelul de tip boutique. Acesta din urmă nu este o cazare obișnuită de vacanță. Cel mai adesea se prezintă sub forma unei clădiri vechi, cu un stil tipic și cu adevărat autentic; se caracterizează prin arhitectura tradițională și se află în general într-un cadru de excepție, în mijlocul unui mediu original, de exemplu, la marginea unui lac, într-o stațiune de pe litoral, la poalele unui munte cu peisaje grandioase sau chiar în centrul unei zone turistice bogate în monumente istorice.

Citeşte şi  Casa Verde Voronet - Cazare ideala pe pamanturile bucovinene
Hotel Moldavia Slanic Moldova
Hotel Moldavia Slanic Moldova

Un hotel fermecător, reflectă și cultura regiunii în care se află, de aceea oferă o imersiune totală călătorului care poate astfel să evadeze complet în timpul vacanței sale. Decorarea spațiilor, mobilierul precum și natura serviciilor au un caracter foarte specific care creează o atmosferă intimă și confortabilă.

Iată care sunt caracteristicile unui hotel fermecător:

Arhitectură și design: Acestea sunt unice cu un stil dezvoltat în jurul unei teme foarte specifice, cu un decor cald și rafinat și o atmosferă pitorească.

Dimensiunea hotelului: numărul de camere este redus pentru a putea fi în permanență în slujba clienților.

Calitatea serviciului: Acesta este atent și personalizat în funcție de client, primirea este una caldă și constituie o poartă de acces către cultura regiunii.

Un hotel fermecător care oferă clienților un cadru unic pentru ca aceștia să se bucure de un sejur de neuitat este Hotel Moldavia, o unitate de cazare nou deschisă în stațiunea Slănic Moldova.

Cu arhitectura sa elegantă, un decor minimalist contemporan și o atmosferă caldă, Hotel Moldavia este un hotel fermecător, cu adevărat seducător! Luminos, curat și confortabil, cu nuanțe lemnoase, este locul perfect pentru cei cărora le place să scape de atmosfera stresantă a orașului. Ferestrele sale oferă vederi splendide ale peisajelor stațiunii.

Hotelul are o capacitate de cazare de 27 de camere și 2 apartamente iar la momentul actual reprezintă cea mai bună opțiune de cazare în staţiunea Slănic Moldova. Bucură-te de toate serviciile, condițiile și confortul unui hotel modern și fermecător, cu dotări noi și complete, cazându-te alături de cei dragi la Hotel Moldavia!

restaurant cu terasa in Slanic Moldova
Restaurant cu terasa in Slanic Moldova – Hotel Moldavia

Atât oaspeții hotelului cât și turiștii din afară pot servi masa de prânz, cina sau o băutură răcoritoare, un pahar de vin în cadrul uimitorului restaurant Slănic Moldova din incinta hotelului Moldavia. Acesta pune la dispoziția oaspeților preparate culinare pregătite cu pasiune de bucătari pricepuți, preparate care fac parte atât din bucătăria internațională cât și preparate tradiționale românești. Terasa restaurantului oferă o privelişte panoramică deosebită asupra oraşului staţiune.

Restaurantul este deschis în fiecare zi  a săptămânii în intervalul orar 08:00 – 22:00.