Cum transportăm marfa eficient intern şi internaţional

193
transport marfa

ORIENT ofera servicii complete in domeniul transporturilor de marfa interne si internationale si al transporturilor speciale periculoase. Compania ORIENT detine in acest moment ponderea maxima pe piata transportului international si intern de marfuri in raport cu ceilalti operatori de transport marfa din nordul Moldovei in ceea ce priveste numarul de curse efectuate in mod periodic si numarul de autocamioane.

ORIENT Spedition este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti care se imbina armonios cu oameni experimentati in transporturile internationale de marfuri si transporturile agabaritice. In cadrul firmei noastre activeaza atat soferi profesionisti, mecanici auto, electricieni, cat si personal specializat in activitati de birou (secretariat, contabilitate Suceava, operare calculator, relatii cu clientii).

Toate transporturile realizate de ORIENT Spedition sunt asigurate si monitorizate atent de catre personalul de la sediul nostru central pentru ca graficele de timp sa fie respectate si marfurile sa ajunga la destinatie in intervalul stabilit. Clientii pot obtine relatii in legatura cu desfasurarea transporturilor proprii apeland telefoanele noastre si solicitand aceste informatii.

Mai multe detalii pe www.spedorient.com