ORIENT – servicii combinate de transport marfă la nivel internațional

192
ORIENT – servicii combinate de transport marfă la nivel internațional

prtscr-spedorient

Transportul internațional de mărfuri joacă un rol fundamental în economia unei țări. Inovarea în sectorul transporturilor și logisticii este necesară nu doar importantă!

Există numeroase companii care manipulează materii prime, semifabricate sau produse finite în fabrici și companii din afara teritoriului național: unele decid să păstreze această activitate în cadrul propriei companii și au mijloacele și personalul disponibil pentru a îndeplini această funcție; altele, pe de altă parte, își concentrează resursele pe „activitatea de bază” prin externalizarea activității de transport.

Care sunt cele mai utilizate metode pentru transportul internațional de mărfuri?

transport aerian de marfa

Transportul aerian

Să începem cu cel mai rapid, dar și „cel mai puțin economic” mod de transport. Expedierea mărfurilor cu avioane „de marfă” nu privește în mod evident toate categoriile de mărfuri: cu acest mijloc rapid, adesea sunt transportate mărfuri cu valoare economică ridicată. Se poate întâmpla ca unele companii, forțate de termene limită, să folosească acest tip de serviciu și pentru mărfuri mai puțin costisitoare.

Transportul maritim

Pentru a simplifica și a accelera manipularea unor cantități mari de mărfuri, containerul a luat naștere acum aproximativ cincizeci de ani, ceea ce a revoluționat transportul și a fost „precursorul” globalizării. Cu dimensiunile sale standard se adaptează diferitelor mijloace pe care călătorește: de la navă, tren până la camioane, creându-se așa-numitul transport „intermodal” sau „multimodal”.

Nava este mijlocul ideal pentru transportul internațional de mărfuri, în special pentru distanțe mari și cantități mari. Astăzi, cele mai mari multinaționale folosesc această metodă pentru a-și organiza și planifica mai bine transporturile, în special pentru livrările în străinătate.

transport-maritim-international

Transportul feroviar de mărfuri

Trenul, în contextul transportului internațional terestru de marfă, ar putea fi mijlocul de transport ideal doar dacă infrastructurile de sprijin sunt la îndemână. Cu trenul, este posibilă expedierea unor cantități mari de mărfuri atât în ​​containere, cât și în vrac.

Citeşte şi  Detaşamentele de pompieri au nevoie de maşini pentru intervenţii eficiente

Transportul rutier

Companiile care nu își pot permite închirierea de containere pentru expediere navală sau feroviară sau care nu au nevoie, trebuie să își organizeze transportul de mărfuri în mod diferit și singura soluție este transportul rutier.

După cum am spus la început, unele companii au mijloace și personal pentru a desfășura activitatea de livrare-transport a mărfurilor în diverse fabrici și în alte companii chiar și în afara granițelor naționale; alții, în schimb, externalizează această funcție și „se bazează” pe companii specializate în transporturi.

O astfel de companie, care desfășoară transport internațional de marfă pentru alte companii este Orient SRL.

prtscr-spedorient

Oferta lor de transport include toate serviciile necesare exportului și importului de mărfuri către sau din orice parte a Europei, prin transport aerian, feroviar, maritim sau terestru.

Orient este consultant și partener global în transportul internațional de mărfuri care de peste 30 de ani are grijă de nevoile clienților săi cu profesionalism și fiabilitate.

Viziunea societății este de a fi compania de transport numărul unu și un  operator logistic de referință care să optimizeze permanent costurile și să își îmbunătățească în mod continuu procesele logistice.

Specialiștii companiei sunt capabili să proiecteze un serviciu personalizat pentru toate nevoile clienților.

Compania Orient SRL este capabilă să ofere un serviciu logistic integral la nivel internațional. Planifică și coordonează pașii necesari pentru a se asigura că mărfurile ajung la destinație în cel mai rapid și mai sigur mod.

Dacă ai îndoieli cu privire la care este cea mai bună soluție de transport pentru nevoile tale, poți solicita o ofertă individuală direct pe site-ul www.spedorient.com.  Experții Orient te vor contacta cu cea mai bună ofertă pentru transportul tău de mărfuri.