Calatoreste cu Men Tour pe ruta Romania – Anglia

459
Calatoreste cu Men Tour pe ruta Romania - Anglia

Societatea de transport HERA Tur, din judetul Suceava, comuna Sasca Noua, ofera servicii de transport persoane international si de colete pe ruta Romania- Anglia, conform graficelor de circulatie. Firma este caracterizata de seriozitate, punctualitate, siguranta, calitate si confort, toate oferite clientilor sai. Datorita perfectionarii si dezvoltarii permanente a serviciilor pe care le pune la dispozitia clientilor, Men Tour a devenit un nume consacrat pentru serviciile oferite, servicii la cele mai inalte standarde.

Pe langa ruta Romania – Anglia, Men Tour executa curse regulate si spre Germania, Belgia, Austria, Olanda, Luxemburg si retur la preturi atractive.

Transportul international se realizeaza cu microbuze noi de ultima generatie, fabricate in anul 2016, dotate cu aer conditionat, TV si sirocou.

Transportul oferit este unul sigur datorita autovehiculelor cu care se realizeaza dar si datorita soferilor profesionisti, cu o experienta indelungata in acest domeniu si care sunt in contact permanent direct cu sediile centrale furnizand informatii si asigurand operativitate.

Singurul lor scop este siguranta, confortul si rapiditatea calatoriei celor care aleg Men Tour. Asadar daca aveti de facut un drum in afara tarii, din diverse motive precum gasirea unui loc de munca, pentru a merge la studii, in vacanta sau din alte interese, compania de transport va poate ajuta sa calatoriti pana la destinatia dorita, in cele mai bune conditii.

Serviciul de transport colete este unul  profesional, din cauza faptului ca Men Tour colecteaza pachetele direct de la domiciliul clientului, atat din tara cat si din strainatate. De luni pana joi, are loc ridicarea coletelor din tara,  iar in zilele de vineri, sambata si duminica se ridica pachetele din Anglia. Preturile se calculeaza in functie de volum si nu in functie de numarul de kilograme al coletelor.

Citeşte şi  Orient Spedition companie de transport multimodal

Un alt serviciu prestat de catre echipa Men Tour este transportul masinilor pe platforma tot pe ruta Romania- Anglia si retur. Pretul transportului pe ruta Anglia- Romania porneste de la 400 de lire, iar retur pretul porneste de la 200 de lire.

Informatiile de contact ale companiei se gasesc pe pagina web: www.heratur.ro precum si alte detalii importante, care s-ar putea sa va intereseze.