Tipuri de bonsai

381
juniper bonsai

Plantele vin in numeroase forme si culori care pot spori perfect viziunea scenica a intregului mediu. In afara de semnificatia lor estetica, plantele servesc mai multor scopuri pentru a sustine supravetuirea umana. Mediul natural creeaza un sentiment de atmosfera linistita si relaxanta. Datorita importantei lor, iubitorii de plante nu pot decat sa pastreze o mare varietate in jurul lor.

Bonsaii sunt printre numeroasele tipuri de plante care arata armonie precum si echilibrul naturii.

Bonsaiul Juniper este unul dintre copacii preferati, care este recunoscut pentru florile sale minunate si pline de culoare. Atragerea sa eleganta este imbunatatita de vasele traditionale de ceramica in care este plantat.

Bonsaiul Bougainvillea are bratari vibrante cu flori minunate care infloresc primavara sau vara. De asemenea, Plum Bonsai este o alta planta semi tropicala care emite verdeata bogata cu frunze carnale. Acesta are fructe rosii in forma de prune rosii si flori de culoare alba, care se potrivesc cu orice decor.

Bonsaiul Juniper are si el fructe comestibile, care il fac un cadou perfect pentru diverse persoane si, mai ales, pentru acele persoane care iubesc sa gateasca. Acesta se completeaza cu gratie cu lumina interioara stralucitoare a soarelui de dimineata.

Bonsaiul Ponytail este unul dintre tipurile preferate de bonsai recunoscut ca fiind ca un palmier de sticla. Are frunze verzi delicate care prezinta farmec si splendoare, impresionante. Frunzele se incadreaza pe trunchiul robust, care poate stoca suficienta cantitate de apa, ceea ce ii permite sa reziste la seceta in zilele fierbinti si umede. Mai mult decat atat, arata foarte atragator atunci cand este plasat in vase ceramice bine concepute sau in ghivece de gradina, ceea ce il face una din ideile preferate in materie de cadouri.

Citeşte şi  Pepiniera Green Time te ajută la înfrumuseţarea grădinii

Tu si cei dragi ai tai va puteti bucura cu siguranta de prezenta minunata a acestei plante, de un bonsai fix  in caminul tau in modul cel mai confortabil si convenabil.