Pepiniera Green Time te ajută la înfrumuseţarea grădinii

107
gradina cu trandafiri

gradina cu trandafiri

Trandafirul este subiectul multor poezii, proză și cântece. El este unul dintre multiplele simboluri ale frumuseții, iubirii și sexualității feminine.

Înainte ca un trandafir să devină o floare care are putere asupra multora, trebuie să înceapă de undeva ca un boboc simplu și nevinovat, neobservat și care se poate bucura de viața sa împreună cu ceilalți muguri.

Pentru cei care sunt iubitori de trandafiri, au de amenajat o grădină, un parc sau pur și simplu au plăcerea de a avea o frumusețe a naturii aproape de casă, ar trebui să facă o vizită la o pepinieră. Pepiniera Green Time din Roman sau Pepiniera Fraților Franciscani cum mai este numită este un bun exemplu, deoarece aici se cultivă diverse soiuri de trandafiri de culori diferite perfecți pentru parcuri, grădini, aranjamente florale, etc. Poți primi consultanță din partea angajaților pepinierei în ceea ce privește amplasarea și designul trandafirilor pentru a arăta cât mai frumos în grădina ta cât mai mult timp. Mai multe detalii despre pepinieră poți afla accesând pagina web www.greentime.ro.

Într- o pepinieră de trandafiri începe totul. Aici se cultivă și se cresc trandafirii până sunt gata de vânzare.

A deține o pepinieră este o activitate care poate servi multor scopuri. Unii intră în ea în principal pentru profit dar și ca un hobby, existând întotdeauna cerere pentru trandafiri, probabil din cauză că trandafirii sunt unele dintre cele mai populare flori, cunoscute pentru frumusețea și mirosul lor. Trandafirii sunt flori delicate care necesită atenție și dedicare.

Dacă vrei să plantezi trandafiri în grădina ta, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să alegi ce varietate de trandafiri dorești să plantezi. Dar nu poți alege orice soi. Trebuie să ții cont de factori precum condițiile de creștere, dimensiunea grădinii etc.

Citeşte şi  Tipuri de bonsai

După ce ai ales soiul de trandafiri pe care dorești să-l plantezi, trebuie să pregătești locul. Un loc bun ar trebui să primească în mod ideal șase ore de soare pe zi sau cel puțin o doză bună de soare dimineața și umbră după-amiaza. Pământul bine drenat este o necesitate, drenarea slabă reprezentând sfârșitul pentru florile tale. Deși trandafirii cresc bine în majoritatea tipurilor de soluri, conținutul ridicat de materii organice va fi mai bun.

După ce ai pregătit terenul și ai plantat butașii, activitățile tale de grădinărit vor consta în principal în curățarea, tăierea, fertilizarea și bineînțeles udarea trandafirilor. Trebuie să pregătești un plan de grădinărit pentru aceste lucruri. Ar fi bine să cercetezi nevoile trandafirilor pe care i-ai ales.