Tigla metalica Celesta

216

Despre cei de la Rufster am mai vorbit si in articolele precedente, fiind lideri in producerea de invelitori metalice: tabla cutata, casete pentru fatada, accesorii pentru acoperis si nu in ultimul rand tigla metalica. In ceea ce priveste acest produs, cei de la Rufster au lansat de curand un nou tip de tigla metalica si anume Tigla metalica Celesta.

celesta-1

Dupa multa munca depusa pana la lansarea acestui produs, s-a realizat in final un nou model de tigla metalica, diferita fata de celelalte tipuri cu care ne-am obisnuit, o inovatie pentru piata materialelor de constructie, cu o geometrie optimizata atat din punct de vedere estetic cat si tehnic,  un model de tigla asemanatoare cu o  tigla ceramica, dat totusi fabricata din tabla de otel prevopsita.

Eleganta de care dispune va impresiona cu siguranta si cele mai pretentioase persoane care isi construiesc locuinta proprie sau oricare alt tip de imobil, aspectul acoperisului fiind unul bogat si masiv. Aceasta eleganta este data de catre un canal capilar pronuntat, care pe langa functia estetica mai indeplineste si rolul de a spori puterea panoului de invelitoare, astfel rezistenta mecanica fiind una mult mai mare.

Montajul acestui tip de tigla se realizeaza mult mai usor, se poate monta atat de la stanga la dreapta cat si invers, tigla fiind una simetrica iar decupajele la dolii se pot monta fara dificultate. Datorita decupajelor 3D imbinarile sunt invizibile.

Fata de alte profile, achizitionand acest tip de acoperis, puteti face o economie de minimum 3% la suprafata, datorita lungimii ultimului pas care se poate produce de la 10 mm, acesta fiind un lucru de luat in seama cu siguranta, dar sa nu uitam nici de garantia produselor, care in functie de tipul stratului final, tigla metalica Celesta dispune de garantie de 10, 15 sau chiar 30 de ani.

Citeşte şi  Soluţii inovatoare pentru acoperişuri, garduri şi garaje metalice

Gama de culori si de finisaje este una bogata, pe gustul tuturor, asa ca aveti de unde alege fara griji, dintre nuantele lucioase sau mate.

Tigla metalica este cea mai buna alegere de a acoperi o locuinta, deoarece este foarte moderna, se monteaza foarte usor, greutatea sa este una mica, are durabilitate in timp, iar aspectul estetic va impresiona cu siguranta.

Alegand materialele Rufster, veti obtine cu siguranta un acoperis aspectuos, elegant, de bun gust, rezistent dar si accesibil ca pret, asta datorita faptului ca Rufster doreste sa fie „Tot timpul in varf”.  Daca doriti sa aflati informatii suplimentare despre companie sau despre produsele oferite, inclusiv despre noul tip de tigla metalica, Celesta, Rufster va invita pe pagina web http://www.rufster.ro/tigla-metalica/.

imagini-celesta-03