Ludwk Profil – materiale pentru acoperiș de cea mai bună calitate

389
Masini Ludwk Profil

Masini Ludwk Profil

Materialele pentru acoperiș de cea mai bună calitate sunt ceea ce fiecare proprietar de casă visează. Fiecare casă necesită un acoperiș care să fie robust, sigur, durabil și rentabil. Timpurile s-au schimbat, la fel și metodele de construire a caselor care pot rezista testului timpului și pot dura o viață întreagă. În același mod în care o casă trebuie construită cu grijă și cu precizie, un acoperiș trebuie construit cu aceeași atenție la detalii și acuratețe. Folosind materiale de acoperiș de cea mai bună calitate poți prelungi durata de viață a acoperișului fără a fi nevoie să înlocuiești nimic o perioadă lungă de timp, de câteva zeci de ani.

Materialele pentru acoperiș din metal sunt în prezent foarte populare prin faptul că reprezintă cea mai ecologică formă de acoperiș disponibilă pe piață. Acest lucru se datorează în principal capacităților sale ușoare dar totuși durabile.

Dincolo de calitățile lor estetice, acoperișurile metalice se disting prin tehnicile lor de etanșeitate, rezistență mecanică, rezistență la foc, confort acustic și termic oferind soluții pentru orice nevoie specifică.

Un distribuitor important de pe raza Moldovei și a Maramureșului de acoperișuri metalice, adică de țiglă metalică, tablă cutată, lambriu metalic dar și izolație cu spumă poliuretanică, sisteme pluviale, folie anticondens, ferestre mansardă, accesorii pentru acoperiș și alte tipuri de accesorii este Ludwk Profil.

Punctele tari care definesc compania sunt: diversitate, calitate, promptitudine și seriozitate. În cei peste 10 ani de experiență în domeniul acoperișurilor, Ludwk Profil a finalizat cu succes peste 5000 de proiecte. În cadrul acestora a oferit soluții și sisteme complete de învelitori care au capacitatea de a răspunde necesităților de inovație, calitate și diversitate.

Citeşte şi  Motive pentru a acoperi casa ta cu ţiglă metalică

Portofoliul firmei este unul variat, este prezentă o gamă variată de culori, din care se poate alege pentru a obține un acoperiș perfect.

Ludwk Profil este distribuitor a țiglei metalice marca Bilka, promițând o durată de viață a  produselor de peste 50 de ani. Țigla metalică este compusă din 10 straturi și este disponibilă sub forma mai multor stiluri: romanic, gotic, elegant, iberic, balcanic și clasic.

Tabla cutată este și ea de mai multe feluri și poartă denumiri diferite: T8, T18, T18 Sinus, T35, T45, T60, T85, T135, T153, T200. Tabla cutată este fabricată din oțel și este protejată de poliester.

Compania oferă servicii complete clienților săi, transport, consultanță, măsurători gratuite și calculul materialelor necesare, totul pentru ca aceștia să fie cât mai mulțumiți. Accesează site-ul web www.ludwkprofil.ro pentru a afla mai multe informații despre furnizorul Ludwk Profil, despre produsele sale și serviciile sale, promoții curente și date de contact.