Rufster- Tigla metalica

317
tabla acoperis rufster

Cu totii ne dorim o locuinta a noastra, iar in ultimii ani aproape majoritatea dintre noi preferam o casa in locul unui apartament. Indiferent ca o cumparam la cheie sau o construim noi in functie de dorintele noastre, ne dorim cele mai calitative materiale care sa ne confere siguranta si confort.

Unul dintre aceste materiale la care trebuie sa fim foarte atenti este tigla sau tabla acoperisului.

Recomandarea noastra esticone sa alegeti tigla metalica, aceasta fiind printre  cele mai moderne tipuri de invelitori pentru acoperişuri cu o greutate redusa, aspect estetic placut şi este foarte uşor de montat. Un producator foarte bun de tigla metalica este Rufster, care are sediul in Radauti, dar care vinde acest material peste tot in tara, producand doua tipuri de tigla, in trei variante de profil: Aqua, Aqua 3D si Terra.

  • Primul fel de tigla, Aqua, este felul de tigla cel mai comercializat, foarte modern, practic, usor de montat dar si cu un design atractiv. Acesta se poate realiza in trei nunate si anume: nuante lucioase, nuante mate si nuante mate Brilliant. Acestea sunt produse in conformitate cu standardele care trebuie respectate si au o garantie de 10, respectiv 15 ani. aqua-3000
  • Cel de-al doilea tip, Aqua 3D, confera acoperisului un aspect distinct si se potriveste oricarui tip de acoperis. La fel ca si Aqua, nuantele in care se poate realiza sunt nuante lucioase, nuante mate dar si nuante mate Brillliant.
  • aqua3d-3009Daca doriți pentru locuinta dumneavoastra un stil nobil, arhitectural gotic, puteti alege cu incredere tipul de tigla Terra, caracterizat de o eleganta robusta, cu forme reliefate care atrag atentia. Aceleasi tipuri de nuante sunt disponibile si pentru Terra.
Citeşte şi  Ludwk Profil - materiale pentru acoperiș de cea mai bună calitate

 

terra-8017

Materialele de constructie marca RUFSTER au la baza otelul zincat la cald si acoperit pe ambele fete de un sistem multistrat menit sa protejeze materialul de coroziune.

Pe pagina web a celor de la Rufster puteti calcula necesarul de materiale pentru acoperisul dumneavoastra precum si sa vedeti cum arata culorile preferate pe acoperisul dorit.

Alegeti cu incredere materialele de constructie pentru acoperisuri Rufster, pentru ca astfel, o sa fiti mereu in varf!