Restaurant de exceptie in cadrul Conacului Zaicesti

168
Conacul Zaicesti Botosani

Desi poate ca nu se numara printre cele mai cautate destinatii de vacanta din tara, judetul Botosani ascunde o multime de locuri exceptionale.

Repere precum Rezervatia Naturala de tisa de la Tudora, Cetatea Dacica de la Stancesti, Biserica Sfantul Nicolae, muzeele si galeriile de arta, siturile istorice si artistice sunt doar cateva dintre atractiile zonei.

O atmosfera placuta si rafinata, intr-un cadru intim si linistit, meniuri variate si gustoase precum si servicii ireprosabile oferite oaspetilor sunt punctele forte din cartea de vizita a Conacului Zaicesti, locatia care satisface cele mai exigente pretentii.

Aceasta pensiune se afla la 7 km distanta de orasul Botosani, fiind odinioara, cam prin secolul al-XVIII-lea, resedinta boierilor Filipesti. O viziune arhitecturala unica are menirea de a recreea splendoarea unei epoci de tihna si de bunastare. Stilul pensiunii te transpune intr-o lume aparte, care iti confera o stare de liniste si de intimitate. Locatia ofera unitati de cazare cu baie proprie, facilitati de gratar, loc de joaca pentru copii, terasa dar si un restaurant elegant, care da o nota aparte unitatii.

Conacul Zaicesti te invita negresit sa iei parte la un festin culinar si o sa fii surprins de bogatele mese intinse. Aici, la acest restaurant, ti se vor pregati meniuri speciale, cu preparate traditionale si, cu siguranta, o sa iti placa. Oamenii de aici chiar stiu cum sa te faca sa te simti ca acasa! La Conacul Zaicesti se mananca exceptional de bine si de gustos! Poate de aceea, atat de multe persoane revin aici pentru pranz sau pentru cina.

Restaurantul este unul dintre acele restaurante Botosani de exceptie si este compus din doua parti: din Salonul Verde si din Terasa Rustica. Salonul verde dispune de 60 de locuri de servit masa iar in interiorul sau domneste o atmosfera caracteristica dantelelor scrobite, a corsetelor, a umbrelutelor crosetate, dupa cum spuneam, recreeaza epoca de tihna si de bunastare a trecutului de mult uitat.

Citeşte şi  Sfaturi pentru a manca intr-un restaurant indian

Terasa rustica sau cerdacul, cum i se mai spune, gazduieste 70 de persoane, fiind locul perfect pentru a petrece seri de vara alaturi de prieteni, sa organizezi petreceri stropite cu vinuri bune si sa iti bucuri papilele gustative cu bucate atent preparate, gustoase, specifice bucatariei locale precum merindele ciobanului, friptura boierului, platoul vistiernicului, condurul domnitei si multe altele. Meniurile concepute de catre maestrii bucatari pot fi personalizate in functie de evenimentul dorit.

Nu rata aceasta locatie pentru a servi masa, pentru ca vei ramane cu siguranta surprins de gustul preparatelor si te vei intoarce de cate ori vei avea ocazia.