Recomandări pentru o filmare la nuntă reuşită

308
Recomandări pentru o filmare la nuntă reuşită

Pentru ca amintirea nunţii să fie mereu la îndemână şi să nu moară niciodată, fotografiile şi filmarea din ziua nunţii trebuie să fie impecabile. O dată cu avansul tehnologic, aceste soluţii s-au diversificat şi oferă mult mai mult mirilor faţă de acum 10 ani, să zicem. Deoarece mirii nu sunt de cele mai multe ori familiarizaţi cu tehnologia disponibilă şi nu ştiu exact ce să ceară videografilor, ne-am gândit să scriem acest articol pentru a veni în sprijinul lor cu câteva recomandări pentru o filmare la nuntă reuşită.

Video trailer

Pe lângă filmul propriu zis, care va avea câteva ore lungime şi probabil îl veţi viziona foarte rar integral, este indicat să solicitaţi videografului realizarea unui trailer video comprimat de 3-4 minute cu cele mai reuşite secvenţe. Acest clip de prezentare va fi foarte apreciat pe reţelele de socializare şi ulterior îl veţi putea arăta oricui când vine vorba despre nunta voastră. Fiind de dimensiune redusă, clipul acesta va fi foarte uşor de salvat pe telefon, pentru a-l avea mereu la îndemână, spre deosebire de filmul integral care va avea o dimensiune de câţiva GB şi va trebui stocat pe un stick USB, pe DVD sau pe un HDD extern.

Dronă

Filmarea unei nunţi în 2023 trebuie să implice neapărat şi cadre făcute din dronă, care sunt cele mai spectaculoase şi mai cuprinzătoare posibile. De la înălţime, peisajul se schimbă complet şi creşte spectaculozitatea şi dinamismul unei filmări de nuntă. Dronele profesionale realizează filmare video de calitate din mişcare din apropiere şi de la mare înălţime, cadrele surprinse sunt pur şi simplu WOW.

Citeşte şi  Prajituri delicioase pentru incantarea papilelor gustative

Minim 2 camere

Deoarece este foarte dificil pentru un singur cameraman să surprindă toate momentele importante ale unei nunţi cu mulţi invitaţi, vă recomandăm să alegeţi pachetele cu 2 sau 3 camere video de filmare la nuntă. Astfel veţi beneficia de mai multe unghiuri de filmare pentru acelaşi moment (cum ar fi valsul mirilor de exemplu), iar acest lucru va crea impresia de film spectaculos de cinema.

Aceste 3 recomandări sunt plusuri importante care vor aduce un element suplimentar de dinamism şi spectaculozitate filmului nunţii voastre, însă fiecare poate veni cu propriile idei care să diferenţieze materialul şi să îi asigure unicitate. Fiecare vrea să obţină maxim de la ziua nunţii, să facă experienţa cât mai memorabilă, iar 2-3 cameramani iscusiţi vor şti cum să surprindă întreaga emoţie şi fiecare detaliu va fi pus în evidenţă. DA, este foarte important să ai o filmare la nuntă de calitate, deoarece în timp amintirile se vor şterge şi vor trebui reîmprospătate din când în când. Filmarea video va fi mai valoroasă o dată cu trecerea anilor, va fi mai bună cu cât este mai veche, la fel ca vinul. Trebuie să vă asiguraţi că atunci când o veţi viziona peste ani, fiecare emoţie va fi înregistrată şi astfel va putea fi retrăită. Copiii şi nepoţii se vor putea bucura de un film de calitate, care să spună povestea nunţii voastre în cel mai frumos mod cu putinţă.

Dacă eşti din Suceava, alege serviciile Criscamvideofilmare nuntă Suceava.