Nunti de poveste la Restaurant ALDI din Gura Humorului

152
restaurant Gura Humorului

Restaurantul Aldi din Gura Humorului va asteapta cu portile deschise pentru a celebra cele mai importante momente din viata dumneavoastra, intr-un cadru elegant, rafinat, exclusivist, in care detaliile fac diferenta. Am creat pentru dumneavoastra un  loc prietenos, conceput special pentru reusita organizarii evenimentului tau.

Cautam sa lasam o amprenta personalizata, pentru a va putea bucura din plin , de o nunta de vis, dar nu numai ci si de petrecerea de botez, sau orice alta petrecere privata.

Daca iti doresti o aniversare, o petrecere , o nunta sau orice alt eveniment care sa fie de neuitat, totul sa decurga perfect, pana la cel mai mic amanunt si la cel mai ridicat standard, un meniu pregatit de bucatari specializati, alegeti cu incredere Restaurant Aldi din Gura Humorului.

nunti Gura humorului

Restaurantul Aldi, pune la dispoziţia oaspeţilor două sali: o sala cu o capacitate de 400 de locuri si alta cu o capacitate de 200 de locuri într-o atmosferă plăcută şi o bucătărie de excepţie, unde puteţi să vă realizaţi visul.

Locaţia Aldi dispune, de asemenea, și de un Hotel alcatuit din 14 camere duble twin, 14 camere duble matrimoniale, 2 camere triple, 2 camere single si un apartament, dotate cu mobilier din lemn masiv, bai proprii, incalzire centrala, minifrigider, Tv cablu, fiecare camera avand balcon propriu.

Mai multe detalii despre noi gasiti pe pagina web http://www.restaurantaldi.ro