Cele mai căutate modele de ghete de fotbal Nike și Adidas din magazinul online GheteFotbalOnline.ro

158
Ghete fotbal online

Ghete fotbal online

Ghetele de fotbal sunt reprezentate de acel tip de încălțăminte specială care este purtată în timpul unui meci de fotbal.

Magazinul online GheteFotbalOnline.ro are pe rafturile sale o varietate de ghete de fotbal Nike și Adidas, majoritatea putând fi achiziționate la prețuri reduse. Tipurile de încălțăminte regăsite sunt perfecte juniorilor, amatorilor și profesioniștilor, care joacă pe teren sintetic sau în sală.

Magazinul aparține fostului fotbalist Florin Lovin și a fost conceput din dorința de a-i sprijini pe iubitorii acestui sport cu ghete de fotbal de calitate și cu modele renumite în întreaga lume.

Cele mai cumpărate modele de ghete de fotbal Nike din acest magazin online sunt următoarele:

  • Nike Mercurial Vapor XII Elite SG Pro Anti Clog Galben neon/negru

Nike Mercurial Vapor XII Elite SG Pro Anti Clog

Acest model a fost purtat de Cristiano Ronaldo și Neymar JR. Ghetele se pot achiziționa la prețul de 720 lei, sunt perfecte pentru profesioniști și se recomandă purtarea lor în timpului jocului pe teren moale. Sunt foarte ușoare și subțiri, se potrivesc foarte bine pe picior, sunt construite pentru viteză și oferă un confort sporit.

  • Nike Mercurial Vapor XII Elite FG Orange/Alb

Acel model se poate cumpăra la prețul de 940 lei, fiind construit pentru viteză. Mercurial Vapor este plusul perfect care ajută jucătorii să joace la cel mai înalt nivel. Sunt recomandate pentru teren tare.

  • Nike Mercurial Veloce III DF FG Alb/roz

La fel de popular ca și celelalte 2 modele de ghete de mai sus, Mercurial Veloce se poate achiziționa la un preț mult mai mic, de doar 340 lei. Modelul este dedicat fotbaliștilor semi-profesioniști care joacă pe terenurile cu gazon natural.

Citeşte şi  Case de pariuri sportive de top în România

În continuare vom prezenta și cele mai căutate modele de ghete de fotbal Adidas, prezente tot în acest magazin:

  • Adidas Nemeziz 17.3 TF Messi JR Alb/albastru

Adidas Nemeziz 17.3 TF Messi JR

Modelul pentru juniori are un preț foarte accesibil, de doar 140 lei și este realizat cu ajutorul starului renumit Lionel Messi. Gheata este foarte ușoară, perfectă pentru viteză și este recomandată jocului pe teren cu gazon sintetic.

  • Adidas X 17.1 SG turquoise

Acest model de ghete recomandat pentru iarbă naturală moale și umedă se poate cumpăra la prețul de 470 lei. Gareth Bale, vedeta celor de la Real Madrid a purtat acest model de ghete. Modelul este unul remarcabil, exclusiv și premium al mărcii Adidas.

  • Adidas Kaiser 5 Liga Negru/alb

 

Kaiser 5 Liga este un model recomandat amatorilor pentru jocul pe teren tare, are prețul de 320 lei, este fabricat din piele și este produs de peste 40 de ani.

Consultă întreaga ofertă de produse Nike și Adidas din magazinul virtual GheteFotbalOnline.ro pentru a-ți alege cele mai potrivite ghete de fotbal, la prețuri reduse.