Mobila de serie sau mobila la comanda ?

130
mobila bucatarie la comanda

Exista un numar mare de motive pentru care producatorii de mobilier la comanda fac cel mai bun mobilier in comparatie cu magazinele de mobilier standard cum ar fi Mobexpert sau Elvila. Acest lucru se datoreaza in mare parte faptului ca un astfel de servciu iti permite sa obtii mobila perfecta si potrivita pentru tine. In continuare voi enumera motivele principale pentru care ai putea sa iei considerare mobila la comanda pentru caminul tau.

In primul rand sa ne uitam la calitate. Exista unele diferente fundamentale intre felul in care piesele realizate la comanda sunt realizate in comparatie cu articolele standard. Chiar si pretul poate fi schimbat la produsele personalizate, in comparatie cu cele standard.

Pe de alta parte, daca realizezi mobilierul pe comanda, ai controlul asupra a ceea ce se intampla cu produsul, in ceea ce priveste materialele, aspectul si stilul. Ai mai mult control asupra modului in care va fi afisat articolul finit. Multi cumparatori vad acest lucru ca un avantaj imens, deoarece nu doresc sa fie constransi de ceea ce este deja proiectat si produs in serie.

Un alt beneficiu de a cumpara produse de la producatorii de mobila este acela ca poti decide aspectul articolului. In timp ce pur si simplu cumperi dintr-un magazin un fotoliu, un scaun sau o canapea, esti constrans de selectia pe care o ai acolo. Avantajul de a comanda direct de la un atelier este ca poti amesteca elemente de design de la un produs la altul, rezultand ceva unic.

Majoritatea clientilor iubesc cu adevarat aceasta flexibilitate, deoarece le permite sa asorteze canapeaua cu mobilierul. Acest lucru este minunat daca ai cumparat, de exemplu, o masa si ai nevoie de scaune potrivite, dar care in magazin nu mai sunt pe stoc. Atelierele pot proiecta si construi acel set de scaune conform specificatiilor tale care sa se potriveasca perfect cu designul mesei.

Citeşte şi  Sfaturi de care sa tii cont atunci cand alegi o canapea de 3 locuri

Un alt avantaj este alegerea materialelor. Deseori, produsele cumparate din magazin nu sunt de fapt lucruri reale, cand vine vorba de materiale. Este obisnuit ca o piesa de mobilier din lemn de stejar sau din pin, sa fie construita din MDF ieftin, acoperit cu vinil sau furnir de stejar. Acest lucru este dezamagitor pentru un client care se asteapta la un produs premium. Clientii pot lucra cu producatorii pentru a se asigura ca produsul este produs la cele mai inalte specificatii, inclusiv materialul sa fie ales corect.

Deci, care este ideea generala creata de toate aceste aspecte diferite ale  unui design la comanda? In principal amintim ca, in calitate de client, vei primi o bucata de mobilier mai buna, care nu doar ca arata mai bine dar dureaza mai mult si este proiectata conform specificatiilor exacte. Acest lucru este perfect, deoarece nu vei simti ca ai cumparat ceva care nu este perfect. Poti sa fii sigur ca mobilierul tau este de cea mai buna calitate, daca vei apela la un producator de mobila la comanda.

Daca esti din Suceava sau din imprejurimi, poti apela la unul dintre aceste doua ateliere specializate in productia de mobila la comanda. Acestea sunt Corami Mob si DDmob, ambele cu sediul in Suceava. Mai multe detalii referitoare la activitatea lor, portofoliu sau date de contact poti afla accesand paginile lor web: www.coramimob.ro respectiv www.ddmob.ro