Hotel Bohemia – Cazare de 3 stele in Bacau

219
Hotel Bohemia Bacau

Daca ajungi in Bacau, indiferent ca te afli in interes de afaceri, in interes personal sau in interes turistic, te poti caza la Hotel Bohemia. Locatia este foarte bine amplasata, fiind situata la o distanta de 10 minute de Aeroportul International George Enescu dar si in apropierea garii, mai exact pe Strada Gheorghe Donici, numarul 2 bis.

Chiar daca este o constructie noua, predomina stilul clasic in materie de arhitectura, totul fiind foarte elegant si rafinat.

Hotelul are o capacitate de cazare de 25 camere, printre care una dintre ele este pentru persoanele cu handicap. Dotarile camerelor sunt: cablu TV, telefon, mobilier din lemn masiv de tei, minibar, seif, aer conditionat, wi-fi gratuit si nelimitat. Baile au dus, cosmetice de inalta calitate, uscator de par.

Principalele servicii asigurate de catre cei de la Hotel Bohemia sunt: pastrarea bagajelor, masa si fier de calcat, predarea si expedierea corespondentei, parcare in incinta unitatii supravegheata video non stop, comenzi taxi, trezirea clientilor la ora dorita, acordarea de informatii referitoare la mijloacele de transport, obiective, etc, rezervarea de bilete de avion sau de tren. Toate aceste servicii sunt oferite gratuit pentru clientii hotelului.

Contra cost, se poate realiza transferul de la/ si la aeroport, serviciile de spalatorie si curatatorie, inchirierea unei masini si folosirea salii de conferinte.

Toate acestea contribuie cu succes la un sejur nemaipomenit, cu amintiri placute.

Hotelul dispune si de o sala de conferinte, cu o capacitate maxima de 25 de persoane, dotata cu videoproiector, ecran de protectie, sistem de sonorizare, internet wireless, tabla alba, aer conditionat si lumina naturala. Aceste dotari fac activitatea sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Pentru cazare Bacau poti intra pe pagina web a Hotelului Bohemia, www.hotelbohemia.ro Aici poti face o rezervare online a camerei/ camerelor pe care le doresti. Poti alege cate o camera dubla sau cate o camera twin cu doua paturi. Camera dubla standard cu pat matrimonial, are pretul de 180 lei pentru 2 persoane, iar pentru una singura 160 de lei. Camera twin are aceleasi preturi. Ambele tipuri de camere au aceleasi dotari si anume: internet wireless, aer conditionat, minibar, tv prin cablu, telefon, cosmetice, uscator de par. In intervalul orar 7.00 – 10.00 poti servi micul dejun care consta in bufet suedez cu diverse produse care incanta si cele mai exigente gusturi. Pretul micului dejun este inclus in pretul camerelor. Fiecare copil care are pana in 12 ani se poate caza gratuit daca doarme in paturile existente din camera.

Citeşte şi  Prezentare Hotel Moldavia*** – o alegere inspirată în Slănic Moldova

Check-in-ul se poate face incepand cu ora 14.00 iar check-out-ul se poate face in zilele urmatoare pana in ora 12.00.