Heavy Transports – Transporturi agabaritice

296
transport agabaritic

       transport agabaritic          Va stam la dispozitie daca aveti nevoie de transport agabaritic, avand in dotare un numar de peste 30 de autocamioane si remorci telescopice de tip megatrailer.

           In ceea ce priveste obtinerea autorizatiilor de transport pe teritoriul Uniunii Europene, asigurarea serviciilor de escorta, ne ocupam si de aceste aspecte, fara sa va faceti dumneavoastra griji.

         Echipa noastra este formata din soferi experimentati, profesionisti in domeniul transporturilor agabaritice, care respecta standardele europene de siguranta. Acestia au dobandite atestate de transport marfa ADR .

           Detinem un portofoliu impresionant de clienti, acestia fiind recomandarea noastra pe viitor, dar si experienta de peste 20 de ani in domeniu care isi spune cuvantul.

           Realizam transport agabaritic atat pe rute nationale cat si pe rute internationale, din Uniunea Europeana, in tari ca si Anglia, Spania, Franta, Spania, Germania, Austria, Italia;

             Pana acum , in cadrul transporturilor efectuate am lucrat cu : utilaje de constructii, utilaje agricole, locomotive, vagoane de tren, tramvai, paleti, cherestea, porti si stalpi de fier forjat, genetaroare si transformatoare, cadre metalice, traverse din beton, case mobile, etc;

             Pe langa serviciul de transport agabaritic, efectuam si transport de marfa international dar si intern , precum si serviciul de inchirieri macarale.

          Pentru detalii suplimentare accesati pagina web http://www.heavytransports.ro si nu uitati ca ” nici un transport nu e prea greu pentru noi ” transporturi agabaritice