De ce sa alegi tamplaria din aluminiu pentru casa ta?

206
tamplarie aluminiu

In vremurile moderne, observam ca sistemele pentru ferestrele din aluminiu se gasesc pe unele dintre cele mai dramatice, mai prestigioase si mai dinamice cladiri din lume, de la case pana la zgarie-nori. Desi tamplaria din aluminiu a fost folosita incepand cu anii 1970, s-a schimbat fundamentul din ceea ce a fost la ceea ce este acum.

Tehnologia, proiectarea si fabricarea tamplariei din aluminiu au facut ca aceste ferestre sa fie considerate a fi cele mai buna geamuri moderne. Acum exista o serie de companii de renume care produc unele din cele mai bune tamplarii, cum ar fi usi si ferestre la cele mai inalte standarde, iar una dintre ele este INA Ferestre, din Suceava, care produce tamplarie din aluminiu si tamplarie din PVC.

Aluminiul este un material extrem de puternic, care este mult mai tare decat PVC-ul, care se gaseste la alte sisteme de ferestre. Aceasta rezistenta suplimentara inseamna ca tamplaria din aluminiu poate folosi cadre care sunt mult mai inguste si pot suporta geamuri mai mari decat cele ale oricarui alt tip de material care este utilizat la ferestre. Acest lucru are ca rezultat ferestre mai mari, care nu doar ca arata fantastic, ci sunt si extrem de puternice.

Aluminiul, nu doar ca este numai puternic si arata excelent atunci cand este utilizat la ferestre, dar este, de asemenea, extrem de durabil. Spre deosebire de alte materiale, nu este predispus la expansiune sau contractare in functie de starile meteo si nu este predispus la deformare ca multe alte materiale. Indiferent de conditiile meteo, geamurile se vor putea deschide si inchide normal.

Citeşte şi  Diferentele dintre tamplaria din PVC si tamplaria din aluminiu

Aceste ferestre necesita intretinere foarte limitata si nu vor suferi niciodata soarta pe care alte materiale le au, cum ar fi faptul ca sunt susceptibile la rugina si putregai. Pentru a mentine aceste ferestre, tot ceea ce este necesar este o carpa umeda care se poate folosi din cand in cand si nimic altceva. Ele vor arata ca noi, de fiecare data, cand vor fi sterse.

O alta trasatura extraordinara a aluminiului este faptul ca, desi este atat de puternic si de durabil, se intretine atat de usor, el poate fi si reciclat, daca vrei sa scapi de el, deoarece este o solutie complet sustenabila material. Traim intr-o lume care este distrusa de poluare si de incalzire globala, asadar posibilitatea de a folosi un material reciclabil este de un real ajutor.

Nici un alt material nu poate egala aluminiul in materie de tamplarie. Puternic, durabil, reciclabil, usor de intretinut si rezistent in timp, aluminiul este materialul perfect pentru alegerea tamplariei casei tale.