Cum sa alegi tortul de nunta?

293
torturi nunta

Tortul este o parte importanta pentru ziua nuntii. Deoarece este un lucru special care trebuie achizitionat, este nevoie de mult timp si de atentie pentru a iesi perfect. S-ar putea sa te hotarasti cu greu la privire la alegerea formei tortului.

Forma tortului tau este un lucru care trebuie luat in considerare deoarece poate afecta numarul de persoane invitate care trebuie sa fie servite.

Forma rotunda: Aceasta forma este o forma traditionala, care este selectata de multe cupluri pentru torturi de nunta si este inca preferata de multe mirese din zilele noastre. Datorita naturii simpliste, aceasta forma de tort este mai putin costisitoare.

Forma patrata: Cei care doresc o pauza de la designul traditional, selecteaza un tort pentru nunta lor in forma patrata. Aceasta te poate costa ceva mai mult decat prajiturile cu forma rotunda. Totusi, decorarea acestui tort este mult mai usor de facut.

Forma de inima: Pentru cuplurile romantice aceasta forma de inima este preferata din toate timpurile. Desi necesita un pic mai mult efort pentru a da forma si o decorare perfecta, produsul finit va fi absolut uimitor.

Alegerea tortului perfect nu este atat de simpla si nu depinde doar de forma sa. Mireasa si mirele trebuie sa aiba rabdare la degustarea sa pentru a se hotari ce fel de tort doresc, daca va fi un tort de ciocolata sau unul aromatizat de exemplu.

O multime de oameni platesc planificatori de nunti pentru a organiza o nunta tematica, iar tortul trebuie si el sa se potriveasca cu tema nuntii aleasa.

Important este faptul ca tortul de nunta nu numai sa se potriveasca cu sarbatoarea, ci si sa intruchipeze inceputul frumos al unei calatorii pe viata.

Citeşte şi  Motive pentru a colabora cu un make-up artist in ziua nuntii tale

Cand alegi tortul de nunta ia in considerare forma sa, dimensiunile sale in functie de numarul de oaspeti pe care ii ai, gustul care conteaza atat de mult, modul de decorare, aroma sa, locatia nuntii, tematica, anotimpul in care are loc nunta, pentru ca totul sa iasa perfect.

 In plus, asigura-te ca fotograful tau imortalizeaza momentul taierii tortului, una dintre cele mai importante parti ale ceremoniei, care trebuie surprinsa in mod necesar.