Cele mai populare destinatii din lume

Dupa cum bine stim, lumea este plina de locuri frumoase si pline de atractii, care merita vizitate, de la cele mai bune locuri de patrimoniu natural, la cele mai bune structuri de arhitectura. Fiecare destinatie este renumita pentru mediul sau inconjurator, pentru unicitatea sa, pentru clima, pentru cultura diferita si pentru limba vorbita, toate atragand turistul in acel loc.

Daca esti un amator de istorie poti merge in tari precum Italia, Egipt, India. Daca esti un iubitor al sporturilor, exista o multime de locuri in care poti practica un sport aventuros precum alpinism, rafting, jumping bungee sau multe altele. Trebuie doar sa planifici un tur si sa te deplasezi in jurul lumii pentru a capta cele mai frumoase amintiri ale vietii.

In continuare am de gand sa impartasesc cateva destinatii populare din lume, unde poti merge si te poti bucura alaturi de familie sau de prieteni.

Bangkok– Cel mai frumos oras si capitala Thailandei. Acesta a devenit primul oras asiatic care a obtinut indicele Mastercard Global Destination Cities. In 2013, a fost vizitat de catre 15.98 milioane de turisti. Daca esti in cautarea celei mai bune destinatii din lume, atunci acest oras este cea mai buna alegere.

Londra– Orasul este renumit pentru imprejurimile sale, pentru cumparaturi si pentru muzee. Londons Eye, este unul dintre cele mai celebre locuri din oras situat la marginea raului Tamisa. In 2016, orasul a fost clasat pe locul 1, deoarece a fost vizitat de 15.96 milioane de vizitatori.

Singapore– Acesta este un alt oras asiatic, care este renumit pentru activitatile sale turistice. Daca esti un amator de aventura, atunci poti gasi cele mai bune locatii pentru sariturile bungee, poti desfasura o multime de activitati sportive pe apa, etc.

Citeşte şi  Vila Moldavia Class- o opțiune inteligentă de cazare

New York – Prima capitala a Statelor Unite, New York este singurul oras din top 10 pentru turistii internationali. Este renumit pentru monumentele sale, pentru Statuia Libertatii, care este situata aici. Poti vedea cladiri mari, iar daca esti un amator de shopping, atunci aceasta este cea mai buna alegere pentru concediu.

Dubai– Destinatia unica din Orientul Mijlociu se afla in topul primelor 10 destinatii ale lumii. Aproape 9.89 milioane de vizitatori merg aici in fiecare an. Dubaiul este cunoscut mai ales pentru Burj Khalifa, cea mai mare cladire din lume si pentru Palm Island, insula care este construita pe mare in forma de palmier.

Kuala Lumpur– Capitala Malaeziei, leaga Asia de Orientul Mijlociu. Acest oras este renumit pentru cladirile si restaurantele sale. Cele mai cunoscute cladiri numite Skyline sunt de asemenea situate aici.

Hong Kong– Orasul Chinei, este foarte cunoscut pentru natura si sporturile de apa. Cand vei ajunge aici, nu uita sa faci cel putin o plimbare cu feribotul.

Barcelona– Barcelona este singurul oras din Spania care ajuta aceasta tara sa supravetuiasca din punct de vedere economic. Acest oras este foarte faimos pentru cei mai cunoscuti jucatori din FIFA si pentru Sagrada Familia. Cei mai multi vizitatori sunt din Londra, Frankfurt si Munchen

 

Lasă un răspuns