Brasov Sweet Retreat – Cazare Brasov

cazare brasov apartamentBrasov Sweet Retreat va ofera cazare in regim hotelier in Brasov , in apartamente de lux, printre care si 2 penthouse-uri cu jacuzzi, care se poate folosi si iarna.

Brasovul este un oras in care aveti ocazia sa prestati multe actvitati, precum o plimbare in Poiana Brasov, ski, relaxare la Paradisul Acvatic, un centru spa si water park, plimbare la Castelul Bran, Castelul Peles din Sinaia si multe altele.

accommodation brasov

Apartamentele cu 1 sau 2 camere sunt dotate cu aer conditionat, fiind alcatuite din dormitoare ultramoderne cu o ambianta deosebita, jocuri de lumini romantice, paturi matrimoniale, dressinguri elegante, bucatarii cu dotari complete, loc de servire a mesei, hol modern, baie cu dus si cada, masina de spalat rufe,TV LCD cablu si internet, wi-fi, terasa cu masa si scaune, loc de parcare.

Apartamentele Penthouse cu 2 dormitoare si living separat, sunt dotate in fiecare dormitor cu paturi cu saltele cu spuma numita memory foam, 2 băi cu articole de toaletă gratuite, aer conditionat(penthouse rosu) si obloane speciale ce mentin racoarea vara(penthouse galben). Acestea dispun de o bucătărie complet echipată, o terasă mare de 80 m2,jacuzzi, o zonă de living ultralux cu televizor Lcd, Tv prin cablu și un CD / DVD player, masina de spalat rufele. Penthousul Rosu are si semineu cu lemne in living si un scaun de masaj profesional.

apartament brasov

Detalii suplimentare gasiti pe pagina web http://brasovsweetretreat.com

Lasă un răspuns