Alege tigla metalica pentru acoperisul casei tale

256
Casa-cu-tabla-tip-tigla-germania-simetric

Placile de acoperis din tabla metalica sunt noua generatie de materiale de acoperis. Fabricate din otel de acoperis de inalta calitate, placile sunt acoperite cu zinc, vopsite si acoperite cu poliester. Ele sunt rezistente la greutate, la intemperii si la apa.

Tigla metalica Suceava este cea mai buna solutie pentru orice proiect mare sau mic- orice adapost, casa, institutie, garaje, pergole, foisoare, spatii comerciale, etc.

Greutatea placilor este de aproximativ 3,5-4 kg pe metru patrat, ceea ce le face unul dintre cele mai usoare materiale de acoperis. Comparand cu placile din beton care au aproximativ 40kg/ metru patrat,exista o sansa buna sa economisesti o multime de bani pe lucrul cu cadre. Deoarece tigla este atat de usoara din punct de vedere al greutatii, ai nevoie de mai putine materiale care sa sustina acoperisul. Zincul face aceste foi pentru acoperis rezistente la rugina.

In ultimii ani a avut loc o explozie uimitoare de stiluri, culori si texturi in fabricarea acestor elemente de acoperis.Disponibila in diferite culori, se poate gasi cu usurinta una care sa se potriveasca cu arhitectura cladirii. Una dintre cele mai bune calitati ale acoperisului din tigla metalica este durabilitatea. Acest tip de acoperis poate rezista mult timp, intre 40 si 60 de ani. Nu doar atat, materialul utilizat pentru realizarea acestui acoperis este prietenos cu mediul si poate fi reciclat cu usurinta. De asmenea, nu necesita un tratament chimic pentr a fi salvat de putregai sau de insecte si ajuta la protejarea mediului.  Un lucru la care trebuie sa fii atent este instalarea. Furnizorul pe care il alegi ar trebui sa fie un specialist in domeniu.

Citeşte şi  Cum alegem optim tipul de material pentru acoperiş

Tigla care urmeaza a fi montata trebuie sa respecte instructiunile producatorului exacte pentru a beneficia de garantie. Exista adesea criterii stricte pentru suprapunerea, pregatirea suprafetei si altele asemenea, care trebuie indeplinite pentru a respecta cerintele.

Acoperisurile din tigla metalica iti protejeaza casa impotriva conditiilor meteorologice distructive. Acesta este unul dintre motivele principale pentru a alege aceasta optiune de acoperis, atat de populara.

Tigla metalica ofera un efect de racire, economisind astfel energie. Acest lucru se datoreaza utilizarii vopselelor reflectorizante utilizate la  acest tip de acoperis, ceea ce face ca mai putina caldura sa intre.

Acoperisul este complet lipsit de intretinere si poate fi curatat cu usurinta cu ajutorul unei maturi pentru a indeparta frunzele stranse si alte resturi. De asmenea, o mica inspectie a sistemului de sustinere a acoperisului si a sistemului de sustinere a aerului conditionat il poate face sa dureze mai mult fara probleme.