Techno Fusion – Panouri Publicitare cu ecran LED

140
Techno Fusion - Panouri Publicitare cu ecran LED

Techno Fusion, societate cu sediul in Iasi, se ocupa de producerea de panouri video RGB şi panouri publicitare cu tehnologie LED, cu animaţie şi text, în orice dimensiune şi culoare.

In cei mai de renume clienţi ai noştri se numără lanţurile de farmacii CATENA, INTERFARM, ROPHARMA, HELP NET, MEDIMFARM, FARMAPLUS, FARMAROM, compania POLISANO, clinica POLISANO, compania FARMEXPERT, postul de televiziune DOLCE SPORT şi mulţi alţii.

2533408600_4172688d9fToate produsele comercializate sunt realizate în fabrica noastră din Iaşi, unde deţinem spaţii proprii de producţie de aproximativ 1.500 mp, cu o echipă de peste 50 de angajaţi specializaţi.

Panourile publicitare sunt o prezenţă relativ nouă în peisajul publicitar românesc. Companiile de publicitate outdoor şi indoor din România au aflat repede avantajele acestor afişaje pe bază de leduri şi superioritatea lor faţă de panourile clasice, statice, pe suport print.
panou-video04
Cateva dintre avantajele panourilor publicitare ar fi
– panourile publicitare video afişează un număr nelimitat de spoturi video publicitare, în sistem rotativ;
– luminozitatea display-ului şi dinamica video garantează atragerea atenţiei unui număr mare de potenţiali clienţi, atât ziua cât şi noaptea;
– durata de viaţă a ledurilor este de peste 100.000 de ore de funcţionare continuă;
– panourile publicitare video utilizează semnale de tip TV, VCR şi DVD, furnizează imagini dinamice şi animate grafic de o complexitate foarte mare; includ diferite metode de afişare a imaginilor pe display;
– calculatorul poate funcţiona precum o staţie de lucru în reţea şi poate citi datele în timp real, redându-le pe display; există posibilitatea de transmitere a setărilor prin internet.

Oferim garanție și post-garanție pentru toate produsele noastre.
Execuția service se poate realiza la locația amplasării panoului sau în sălile noastre de producție.

Citeşte şi  Cel mai nou cabinet stomatologic din Suceava

 Oferim posibilitatea de a efectua montajul produselor achiziționate de la noi prin intermediul echipei noastre sau a colaboratorilor noștri din întreaga țară.20063289323773499

Detalii despre panourile publicitare, gasiti pe http://www.technofusion.ro . Va multumim !