Caută o şcoală de şoferi din Suceava cu experienţă

201
scoala de soferi suceava

Şcoala de şoferi amatori şi profesionişti “SIGUR LA VOLAN” activează cu profesionalism, seriozitate şi succes în domeniul şcolarizării cursanţilor pentru obţinerea permisului de conducere, încă din anul 1998.

La noi veţi găsi maşini noi, instructori auto foarte bine pregătiţi, săli de legislaţie rutieră moderne, dotate cu aparatură de ultima generaţie (tablă cu indicatoare de circulaţie şi machete magnetice, chestionare pe suport electronic, prezentare video a cursurilor pe display cu plasmă, etc.) şi disponibilitatea noastră de a ne adapta programului dumneavoastră.

Vă pregătiţi pentru examenul teoretic folosind sistemul nostru de testare computerizată, identic cu noul mod de examinare al serviciului de permise auto.

La noi, dumneavoastră stabiliţi data, locul şi ora întâlnirii, instructorii noştri vin acolo unde sunteţi dumneavoastră.

În cadrul şcolii “SIGUR LA VOLAN” activează 15 instructori şi profesori de legislaţie rutieră cu experienţă în domeniu, respect şi mult calm faţă de cursant.

Mai multe detalii pe https://www.scoaladesoferisv.ro/