Produsele naturale Sano Vita – sursa completă pentru sănătatea întregului organism

311
batoane sanatoase Sano Vita

batoane sanatoase Sano Vita

Din ce în ce mai multe persoane optează pentru a consuma produse naturale, cu mari beneficii pentru sănătate. O marcă renumită și cu produse de calitate superioară este Sano Vita, care încă de la înființare, cu aproape 3 decenii în urmă, și-a propus schimbarea stilului de viață românesc.

SanoVita este unul dintre brandurile românești  de top de pe piața produselor vegetariene.

Produsele alimentare naturale de înaltă calitate, bogate în nutrienți pentru pregătirea meselor de zi cu zi, necesare unei vieți sănătoase și ehilibrate se găsesc în multe locuri, dar o gamă complexă se poate găsi și în magazinul online www.alazet.ro/118-produse-naturale-sano-vita.

produse Sano Vita

Alazet.ro comercializează produse naturale Sano Vita precum:

+ musli: musli crunch cu cacao, musli cu fructe, musli cu goji, musli cu fibre, musli nuts, etc.

+ cereale și fulgi: fulgi de ovăz, fulgi de porumb, fulgi de drojdie inactivă uscată, fulgi de hrișcă, etc.

+ –băuturi: bere ghimbir fără alcool, lapte vegetal de cocos, lapte de soia, orez prăjit solubil, lapte de migdale, etc.

+ fructe uscate: goji, curmale fără sâmburi, smochine, merișor, stafide, ananas confiat, curmale, etc.

+ alimente de bază: ulei de floarea soarelui, pudră de roșcove, făină integrală de secară, ulei de cocos, zahăr brut, bulgur, amestec de legume, orez brun prefiert, tapioca perle, ulei de in, etc.

+ semințe și nuci: semințe de chia, migdale, semințe de hrișcă, semințe de in, semințe de dovleac, semințe de muștar, caju crud, fistic copt, semințe de floarea soarelui, etc.

+ produse din soia: soia boabe, granule vegetale din soia, soia felii, lecitină din soia, etc.

+ dulciuri și alte diverse produse: pateu din linte roșie, unt de arahide, linte roșie, linte verde, fibre pentru tranzit cu tărâțe, grisine din făină integrală, năut boabe.

Citeşte şi  7 beneficii ale consumului de zmeura

Produsele sunt realizate din ingrediente atent selecționate care permit consumatorilor să își creeze un stil de viață echilibrat prin adoptarea unor obiceiuri alimentare sănătoase.

Ele pot fi utilizate pentru pregătirea unor preparate simple sau complexe  sau pot fi consumate ca atare.

Comenzile a căror valoare depășește suma de 300 lei beneficiază de transport gratuit. Pentru cele a căror valoare depășește suma de 1500 se percepe un avans de 20%, care se poate achita prin transfer bancar.

alazet magazin online produse naturale sano vita

Vizitează și tu magazinul online Alazet.ro pentru a găsi produse naturale care promovează un stil de viață sănătos, produse naturiste care pot preveni și trata bolile secolului.