O pensiune deosebită din centrul municipiului Suceava

203
Villa Alice Suceava

Villa Alice**** s-a reînnoit complet, oferindu-vă acum camere de 4 stele, apartamente de 4 stele “Belvedere” precum şi – premieră pentru Bucovina, dar şi NE României – camere şi băi de 5 stele.

Mobilierul din pensiune este din lemn masiv alb lucrat la comandă pentru fiecare cameră în parte într-un stil francez apropiat de epoca lui Ludovic al XV-lea. Saltelele sunt bio, ergonomice, plapumele – cu puf natural 100%, lenjeria este din bumbac satinat, pernele – antialergice etc. Tablourile originale aflate în camere şi pe holuri zugrăvesc Suceava veche într-o adevărată expoziţie. Totul este nou, iar preţurile sunt accesibile.

Mulţi dintre turiştii cazaţi în camerele de 5 stele ale Villei Alice din Suceava au spus sau au scris în recenzii despre acestea că sunt cele mai frumoase şi mai ales cele mai bine dotate din câte au văzut până acum prin diferite locuri din lume pe unde au stat, oricum peste camerele şi băile de 5 stele ale hotelurilor marilor lanţuri internaţionale. Iată doar câteva din super dotările acestor camere: TV Full HD 152 cm diagonala (60 inch), probabil cel mai mare TV din orice cameră de hotel din lume cu numeroase posturi digitale şi HD, computer performant cu webcam pentru teleconferinţe gratuite prin Skype, Blu-ray player, seif electronic în care încape şi un laptop, controlul detaliat al luminii şi prin telecomenzi personale, baie de 4 metri pe 3,3 metri cu cadă dublă (pentru două persoane), cu hidromasaj şi jacuzzi precum şi cabine de duş cu hidromasaj şi saună cu aburi cu panouri touch-screen.

În concluzie, deşi par a fi cele mai frumoase şi mai super-dotate, aceste camere de 5 stele ale Villei Alice au probabil şi cele mai mici preţuri din lume pentru o cameră de 5 stele, între 59 euro în extrasezon şi 69 de euro în acest moment. O ultimă remarcă a turiştilor: camerele de 5 stele ale Villei Alice arată şi mai bine în realitate decât în pozele de pe website. Încă un motiv să profitaţi de reducerea de 5% pentru rezervările online garantate cu preautorizarea banilor de pe cardul bancar.
Mai multe detalii pe http://www.villaalice.ro