Obtine permisul port arma cu Expertarm Consult din Bacau

389

Expertarm Consult SRL din orasul Bacau este o companie care se ocupa de desfasurarea de operatiuni cu arme si munitii, o societate cu capital privat, autorizata in acest sens.

Activitatea lor cuprinde doua parti si anume: prima se refera la organizarea cursurilor de initiere si pregatirea practica si teoretica in ceea ce priveste armele si munitia si partea a doua are in vedere organizarea de trageri in poligon.

Compania este foarte bine organizata, ea avand o baza didactica si materiala complexa, lectori si instructori de tir care au o pregatire teoretica si practica de specialitate care contribuie in mod excelent la dobandirea notiunilor si a abilitatilor esentiale necesare unui detinator de arma.

Cursurile societatii sunt atat pentru acele persoane fizice care isi doresc sa posede, sa utilizeze arme si munitii letale sau neletale, dar si acelor persoane care au nevoie de permise port arma pentru exercitarea atributiilor de serviciu. Pentru a putea participa la cursurile organizate in vederea obtinerii permisului port arma trebuie sa fiti atat cetateni romani sau straini, dar cu domiciliul sau cu resedinta pe teritoriul tarii, sa fiti majori si sa nu fi fost condamnati prin hotarare judecatoreasca definitiva la o pedeapsa privativa de libertate mai mare de un an, pentru infractiuni savarsite in mod intentionat.

Sala unde se desfasoara cursurile este moderna, bine dotata cu tot ceea ce este ncesar, cu sisteme video-proiectare pentru prezentarea temelor. In ceea ce priveste orele la care se desfasoara cursurile nu trebuie sa va ingrijorati ca nu puteti ajunge, deoarece acestea se desfasoara in functie de programul dumneavoastra.

Citeşte şi  Tipuri de centrale termice

Urmatoarele module sunt structurate in cadrul cursurilor desfasurate:

  • Cadrul legislativ privind armele si munitiile
  • Conditiile in care se poate face uz de arma
  • Informatii privind acordarea primului ajutor in cazul plagilor prin impuscare
  • Prezentarea partilor componente si a modului de functionare si folosire a armelor si a munitiei, a regulilor si a masurilor care trebuie luate pentru un grad maxim de siguranta in poligon
  • Executarea de trageri in poligon autorizat

Tragerile din poligon se realizeaza cu arme cu glont de calibrul 22 LR, de precizie, cu teava lunga, dar si cu pistoale cu glont moderne pentru tir sportiv, calibrul 22 LR.

Societatea isi desfasoara tragerile in doua poligoane care le are la dispozitie: unul indoor in Bacau iar altul outdoor in Neamt.

Mai multe informatii despre activitatea companiei Expertarm Consult SRL, despre cursurile lor si date de contact puteti gasi pe pagina web www.expertarm.ro.