Netcom Activ asigura echilibrul ideal intre prospetime, umiditate si temperatura

278
Netcom Activ asigura echilibrul ideal intre prospetime, umiditate si temperatura

Cu un sistem excelent de aer conditionat, puteti controla climatul interior al casei sau al biroului in care va desfasurati activitatea. Cu un aparat de aer conditionat de buna calitate, puteti minimiza caldura intensa a verii.

Puteti trai intr-o casa frumoasa, spatioasa, bine organizata, dar in conditii extreme de vara si de iarna poate deveni un adevarat chin sa traiti, fara aer conditionat sau fara caldura. Acest lucru este valabil si pentru mediul de la birou.

Avantajele aerului conditionat nu se limiteaza doar la controlul temperaturii, ci mai degraba beneficiati de mai multe avantaje. Aparatele de climatizare imbunatatesc eficienta si productivitatea si ofera aer curat, care este atat de important pentru sanatate.

O mare calitate a aerului din interior este mentinuta si prin instalarea unui umidificator in timpul iernilor uscate. Incalzitoarele usuca aerul, iar umiditatea are o medie de 5-10%, facand oamenii vulnerabili la boli respiratorii cum ar fi frigul si alergiile. Umidificatoarele imbunatatesc umiditatea de la 30 la 50%, prin cresterea umiditatii in aer.

Calitatea aerului in timpul iernii este de zece ori mai proasta decat calitatea aerului in alte sezoane, asa cum s-a aratat in multe studii de cercetare. Acestea indica ca ferestrele sunt tinute inchise iar acelasi aer vechi este circulat in intreaga casa sau birou. O calitate adecvata a aerului din interior este esentiala pentru confort si pentru o buna stare de sanatate in timpul iernii.

Daca aveti nevoie de un sistem de climatizare sau de aer conditionat Suceava, puteti apela la Netcom Activ pentru solutii in acest domeniu. Aici, veti gasi echilibrul ideal dintre temperatura, umiditate si prospetime.

Citeşte şi  Alege draperiile pentru o casa mai atractiva

La Netcom Activ, va vor fi recomandate doar aparate inteligente din punct de vedere energetic, care sa nu consume mult si care au diverse functii pentru o cat mai buna performanta si eficienta energetica de rang superior.

Asadar, din categoria solutiilor de climatizare putem enumera:

  • Pompa de caldura aer/apa de la Daikin Altherma – aceasta este o instalatie care transfera caldura dintr-un mediu mai rece la altul mai cald, cu o economie de energie si de bani, iar astfel, temperaturile dorite se ating mult mai repede.
  • Unitate split racire/ incalzire– asigura atat racirea cat si incalzirea casei.
  • Purificator de aer Ururu– prin acest sistem, aerul se purifica, bacteriile si sporii de mucegai sunt distrusi.
  • Sisteme VRV– sunt ideale pentru birouri mici sau mari, hoteluri, spatii comerciale, asigurand atat racirea cat si incalzirea pe toata durata anului.
  • Unitati comerciale de condensare
  • Unitati Rooftop– aceste unitati au un domeniu larg de functionare, in cadrul aplicatiilor industriale.