Jucariile pentru copii ajuta la dezvoltarea copilului tau

151
jucarii pentru copii

jucarii pentru copii

Jucariile nu inseamna doar distractie si jocuri, acestea fiind foarte importante in dezvoltarea sanatatii copilului tau. In timp ce isi face loc printre cuburi, carti, creioane de colorat si ursuleti de plus, copilul tau isi dezvolta abilitati foarte importante, precum:

Dexteritate fizica. Hutele, piscinele artificiale, carucioarele de papusi, minivehicule si bicicletele potsa ajute copiii sa-si imbunatateasca puterea, incredera si echilibrul.

Creativitate. Pictatul cu degetele, plastilina, hartia si creioanele, toate acestea incurajeaza dezvoltarea artistica, plus abilitatile locomotorii necesare pentru scris.

Rezolvarea problemelor. Activitatile bazate pe natura cum ar fi realizarea castelelor de nisip si sapatul in cutia cu nisip iti ajuta copilul sa ajunga un experimentator si un investigator. Cuburile si orice poate separa copilul tau in grupuri, incurajeaza de asemenea manipularea si categorisirea.

Dezvoltarea limbii. Sa citeasti carti de povesti impreuna cu copilul tau este extrem de important in construirea abilitatilor sale de comunicare.

Abilitati sociale. Papusile si animalutele de plus pot fi folosite pentru a reprezenta oameni si a exemplifica sentimente si situatii din viata reala.

Acum ca stii cat de mult pot insemna aceste jucarii pentru copii in educatia copilului tau, nu mai ramane decat sa comanzi jucariile dorite online de pe Jucariile lui Andrei, magazinul online potrivit pentru copilul tau.