Închirierea unui Moș Crăciun sau deghizarea unui prieten, rudă, vecin

Mos craciun cu cadouri

Moș Crăciun se numără printre personajele cele mai adorate și așteptate, atât de cei mici, cât și de adulți. Acesta este cel mai simpatic personaj mitologic, fiind un bătrânel cu costum roșu, barba lungă, deasă și albă, încălţat cu bocanci de iarnă, purtând ochelari de vedere. Acesta împarte daruri bogate și frumoase în noaptea de 24 spre 25 decembrie a fiecărui an, celor ce au fost ascultători de părinți și cuminți, pe tot parcursul anului. Pentru că cei mici #credinmoscraciun, acesta este credincios și nu întârzie să apară în fiecare an, bucurând copiii de pe întreaga planetă, prin darurile mult visate pe care acesta le oferă.

Moș Crăciun ne înveselește an de an sărbătorile de iarnă, prin darurile sale și prin bucuria și speranța pe care ne-o aduce în suflet. Copiii așteaptă cu emoție și nerăbdare venirea acestuia, de aceea este important ca aceștia să nu fie dezamăgiți și triști. Aceasta trebuie să rămână ca o amintire de neuitat în inimile copiilor, de aceea părinții trebuie să aibă grijă să facă tot ce le stă în putință pentru aceasta.

Alegerea unui Moș care să ne viziteze de sărbători nu este ușoară, de aceea mulți părinți întâmpină dificultăți. Persoana aleasă trebuie să fie de încredere, cel mai bine la recomandarea cunoscuților, a prietenilor sau a familiei. Acesteia trebuie să îi se potrivească rolul de Moș și să aibă experiență în interacționarea cu copiii. Nici deghizarea unui prieten sau vecin nu este o soluție, unii copiii fiind curioși să descopere autenticitatea Moșului. Aceștia pot trage în glumă de barba Moșului, descoperind speriați că în loc de un bătrânel, în spatele bărbii se află de fapt un cunoscut de-al copiilor. Dezamăgirea celor mici va fi mare, iar surpriza se va transforma într-un eșec.

Pentru a evita astfel de neplăceri, tot mai mulți părinți apelează la închiderea unui Moș care să îi viziteze de sărbători. Cei de la inchiriazamoscraciun.ro sunt o echipă minunată de oameni devotați, care vor transforma această ocazie într-o amintire de neuitat. Aceștia au făcut mulți copiii fericiți de-a lungul timpului, garantând un timp frumos petrecut împreună și multă voie bună.

Citeşte şi  Bigg.ro – Ghidul tău în aventura antreprenorială

Aceștia dispun de 30 de Moși, spiridușii și 30 de mașini de transport. Înfățișarea Moșului trebuie să reflecte imaginea autentică a bătrânului Crăciun, de aceea, aceștia dispun de Moși cu barbă naturală și cu costume special croite pentru fiecare în parte. Astfel, surpriza făcută copiilor va fi mare, iar aceștia vor fi încântați de întâlnirea cu Moșul.

Este important ca cei mici să nu fie speriați de prezența Moșului, altfel atmosfera nu va fi plăcută iar copiii nu se vor simți în largul lor. De aceea zâmbetul de pe buze, voia bună și buna dispoziție nu trebuie să lipsească Moșului. Acesta trebuie să fie dedicat rolului său și să aibă experiență în relaționarea cu copiii.

După întâlnirea cu Moș Crăciun, cei mici vor fi încurajați să rămână ascultători, pentru ca Moșul să îi viziteze și anul viitor. Cei mai obraznici vor fi ambiționați să se străduiască să fie mai cuminți, pentru ca să nu îl supere pe bătrânul Crăciun. Darurile oferite de Moș Crăciun copiilor le vor umple sufletul de fericire, iar magia sărbătorilor le va inunda sufletul.

Sărbătorile de iarnă au un farmec aparte, fiind o ocazie de petrecere a timpului împreună cu cei dragi și de sărbătoare. Crăciunul este cea mai iubită și adorată sărbătoare, fiind așteptată cu multă emoție și nerăbdare atât de cei mici, cât și de ce mari. Această sărbătoare ne găsește uniți în jurul mesei îmbelșugate, lângă bradul frumos împodobit și lângă cei dragi nouă.

Când vine vorba de tradiția Crăciunului, ne amintim cu fericire de emoția așteptării împodobirii bradului, emoția așteptării colindătorilor, la pacea și speranța ce inundă sufletele noastre la auzul urărilor și al colindelor. Copiii așteaptă cu emoție venirea Moșului, pentru a-i răsplăti pentru purtarea frumoasă de care au dat dovadă pe tot parcursul anului.

Dacă toate detaliile sunt stabilite din timp de părinți, întâlnirea copiilor cu Moș Crăciun îi va bucura și le va umple sufletul de speranță. Această ocazie trebuie să rămână ca o amintire de neuitat, ca un miracol al Crăciunului!

Lasă un răspuns