Împrejmuiește-ți terenul cu un gard modern din șipcă metalică asortat cu acoperişul

163
Împrejmuiește-ți terenul cu un gard modern din șipcă metalică asortat cu acoperişul

Împrejmuiește-ți terenul cu un gard modern din șipcă metalică asortat cu acoperişul

Designul oricărui tip de gard este influențat în mare parte de alegerea materialelor care vor fi utilizate.

În ziua de astăzi există multe opțiuni diferite disponibile pentru a împrejmui proprietatea, pentru a crește nivelul de intimitate, pentu a ține copiii și animalele de companie în siguranță și departe de stradă.

Gardurile din șipci metalice sunt destul de ornamentale și practice și ar trebui să fie luate în considerare tot mai mult. Șipcile metalice reprezintă soluții practice și ieftine pentru realizarea unui gard durabil. Costurile sale de întreținere sunt neglijabile, deoarece șipcile nu se ciobesc, culorile nu se estompează, nu putrezesc și nici nu sunt atacate de insecte.

Dacă te gândești să construiești un gard nou, atunci caută o companie care are experiență în distribuirea de materiale și în construirea de garduri în zona ta. ARMURA®este un brand foarte important de materiale de construcții inclusiv materiale pentru garduri. Totodată compania dispune și de o echipă specializată care poate să construiască un gard făcut să reziste.

Șipci metalice pentru garduri se pot achiziționa din magazinul online www.armurashop.ro/10-sipca-metalica. Ele sunt disponibile într-o paletă bogată de culori iar clienții pot alege modelul de șipci în funcție de stilul locuinței și de designul general al proprietății.

sipca gard metalica culori

Când alegi o opțiune de culoare, nu alege automat albul, care este culoarea cea mai previzibilă. Albul nu funcționează cu toate modelele și stilurile de proprietate și, adesea, o casă nu va arăta bine cu un gard alb. Alege mai degrabă o vopsea de culoare mai închisă pentru a ajuta gardul să se integreze cu ușurință.

Citeşte şi  Bucovina Eco-Construct - Case din lemn

Șipcile metalice de gard marca ARMURA®reprezintă soluții moderne pentru gospodăriile stilate. Sunt confecționate din oțel zincat și prevopsit, cu grosimi diferite.

Clienții pot alege atât șipci vopsite pe o singură parte cât și șipci vopsite pe ambele părți. ARMURA® produce două mari tipuri de șipci, șipci Omega și șipci Modern. Șipcile Omega nu se vor deforma în timp datorită nervurilor longitudinale.

Pe lângă gama de șipci metalice pentru gard, ARMURA®mai produce și alte produse cum ar fi: plasă sudată pentru beton, plasă pentru gard împletită, panouri pentru gard bordurate zincate, stâlpi de gard, profile metalice pentru rigips, etriere, profile C și Z pentru hale metalice și țeavă rectangulară.

Toate aceste produse sunt disponibile în magazinul online www.armurashop.ro și pot fi livrate oriunde pe teritoriul României.

Compania este dedicată clienților săi și oferă o mulțime de informații pe site-ul lor pentru a ajuta clienții să aleagă cel mai bune materiale pentru construcțiile lor.

Împrejmuiește-ți terenul cu un gard modern din șipcă metalică asortat cu acoperişul