Hotel Gura Humorului: Hotel Aldi

236
cazare gura humorului

La doar 5 km  departare de Gura Humorului, se afla Hotelul Aldi, care ofera servicii de cazare si de masa exceptionale in tinutul Bucovinei. Camerele spatioase si confortabile te vor face sa te simti ca acasa daca alegi sa te cazezi aici. Hotelul are o capacitate de 68 de locuri de cazare, in camere renovate recent, mobilate cu mobilier din lemn masiv, fiecare camera dispunand de baie proprie si de balcon cu vedere panoramica.

Hotelul este potrivit atat pentru turistii care vin in zona pentru a vizita orasul si imprejurimile de un farmec aparte dar si pentru oamenii de afaceri, gazdele punandu-le la dispozitie si o sala de conferinte de 60 de locruri pentru a-si desfasura activitatea cat mai bine.

La Hotel Aldi se poate servi masa cu incredere, atat preparate cu specific bucovinean cat si mancaruri din bucataria internationala. Restaurantul cel mic, cel de 80 de locuri, este deschis non- stop. In plus, la Aldi poti sa oganizezi petrecerea nuntii tale sau orice altceva, in una dintre cele doua sali, special concepute pentru receptii, nunti, botezuri, petreceri private etc, o sala de 200 de locuri si inca una de 400 de locuri.

Parcul de agrement Arinis, partia Soimul, Manastirea Humorului, Manastirea Voronet sau Salina de la Cacica sunt doar cateva dintre obiectivele care pot fi vizitate in zona Gurii Humorului, iar daca vrei sa petreci cel putin doua zile in aceasta parte a Bucovinei, Hotelul Aldi este unul dintre cele mai potrivite locuri pentru innoptare, singur sau alaturi de cei dragi.

Pretul pentru o noapte de cazare aici porneste de la 100 lei, pentru o camera single si 210 lei/ noapte pentru un apartament. Camera twin si camera matrimoniala are pretul de 130 lei/ noapte. Camera tripla se inchiriaza cu 160 lei/ noapte. Preturile sunt mai mult decat decente pentru conditiile oferite.

Citeşte şi  Călătorești în țările europene cu avionul sau autocarul? Avantaje & Dezavantaje

Daca esti interesat de cazare in Gura Humorului, nu ocoli acest hotel, iar rezervarea o poti face direct pe pagina lor web, si anume http://www.hotelaldi.ro

restaurant gura humorului