Factori de luat in seama in cazul caselor din lemn

237
case lemn

Bucovina Eco-Construct, este societatea din Vatra Dornei, care se ocupa de constructia caselor din lemn dar si a cabanelor, foisoarelor, etc, peste tot in tara, o companie care apreciaza mediul  de viata ecologic si sanatos.

Cu aceste valori in minte, productia lor este organizata intr- un mod care va lasa generatiilor viitoare un mediu de viata demn. Pentru obtinerea acestui obiectiv, s-a implementat productia fara deseuri si folosirea materialelor certificate pentru a contribui la dezvoltarea durabila a mediului.

Oferind clientilor solutii potrivite, compania s-a inspirat sa dezvolte solutii noi si sa utilizeze tehnologii moderne in realizarea lor. Ca urmare, astazi pot reproduce mai multe constructii diferite pentru cei interesati. Portofoliul firmei se poate viziona pe pagina web https://www.ecocase.com.ro

Toate produsele fabricate pentru clientii lor sunt facute la calitate inalta si sunt foarte apreciate. Calitatea ridicata a materiilor prime este unul dintre pilonii productiei, pentru ca, un rezultat final bun poate fi realizat numai prin utilizarea celor mai bune materii prime.

De ce sa alegi o casa realizata din lemn ?

Fabricarea unei asemenea case nu doar ca necesita jumatatea energiei folosite de catre una din ciment, ci si datorita puterii de absorbtie a dioxidului de carbon natural, daunele ecologice vor fi mult mai mici.

Lemnul absoarbe umiditatea iar apoi o elibereaza. Daca vom compara un mobilier realizat din foi extrudate si unul din lemn masiv, este clar ca acesta din urma este mai cald, mai natural si mai elegant. Materia prima de buna calitate asigura, ca mobilierul si casele din lemn vor servi mai multor generatii.

Asta nu e tot, deoarece casele din lemn creeaza un mediu estetic si versatil dar au un si un impact pozitiv asupra sanatatii si fericirii proprietarilor. Lemnul poate fi vopsit in orice culoare si poate fi ceruit sau lacuit in culori naturale. Deasemenea, acesta poate fi sculptat, taiat sau lipit. Daca ne uitam la rezistenta lor impotriva umiditatii, focului si catastrofelor, casele din lemn sunt mult mai bune decat cele realizate din caramida. Durabilitatea si siguranta sunt alti factori de luat in seama in cazul caselor din lemn.

Citeşte şi  Organizarea șantierului pentru construcţia unei case din lemn

In comparatie cu caramida, piatra sau betonul, constructiile din lemn economisesc cu siguranta timp si in mod inerent bani cu forta de munca. Acest lucru se aplica in special in conditii meteorologice aspre, cum ar fi ploaie, zapada si conditii de inghet, cazuri in care se poate construi fara probleme.

Acestia sunt doar cativa factori importanti specifici constructiilor din lemn. Daca ti-au parut interesanti si ai de gand sa construiesti o locuinta, ia in considerare varianta de case lemn dar si Bucovina Eco- Construct pentru realizarea in mod profesionist a caminului tau mult visat.