Detergenții necesari din industria alimentară

Curatenie industriala

Curățarea și dezinfectarea din industria alimentară este o parte crucială a ciclului de producție iar aceste activități pot avea consecințe devastatoare dacă nu sunt efectuate corect.

Pentru a face o curățenie eficientă și minuțioasă, primul pas este să înțelegi diferitele provocări de murdărire sau reziduuri care trebuie abordate. Acestea pot fi de natură organică sau anorganică.

De remarcat este faptul că, curățarea și dezinfectarea sunt două lucruri separate. O curățare eficientă reprezintă eliminarea completă a reziduurilor de pe suprafețe, lăsându-le curate vizual. Pe baza aceasta se poate face a doua etapă, dezinfectarea. Suprafețele vor fi libere, dar microorganismele rămân. Utilizarea dezinfectanților avizați pe suprafețe, urmând instrucțiunile și timpii de contact reduc microorganismele la niveluri acceptabile. Acest lucru este obligatoriu în producția de alimente din fabrici, astfel încât bacteriile și microorganismele să nu reprezinte o amenințare pentru sănătate.

Atunci când selectezi un dezinfectant, este important să ai în vedere toxicitatea, reziduurile rămase și impactul durității apei. Temperatura este importantă, deoarece este posibil ca unii dezinfectanți să nu fie la fel de eficienți în mediile reci.

Din magazinul online ServeteleDeHartie.ro clienții pot achiziționa detergenți industriali profesionali precum detergenți pentru industria preparării de carne, detergenți pentru patiserii, detergenți pentru abatoarele de pui, detergenți pentru fabricile de lactate.

Toți acești detergenți au fost dezvoltați special de profesioniști pentru fabricile din industria alimentară.

Detergenții comercializați de societatea Best Distribution SRL din Suceava ajută la prevenirea unor posibile daune și la menținerea igienei sanitare ridicate.

Detergenții destinați industriei preparării de carne au prețuri cuprinse între 184.63 lei și 2397.88 lei, prețuri fără TVA.

Detergentul profesional SuperDilac de 20 litri este un detergent detartrant, puternic activ, pe bază de acid azotic și fosforic, foarte bine vândut. Produsul este foarte eficient pentru a îndepărta majoritatea depunerilor anorganice și îmbunătățește eficiența operațională.

Citeşte şi  Univega Construct - Macarale de inchiriat

Detergenții destinați patiseriilor au prețuri cuprinse între 92.22 lei și 644.73 lei, prețuri care nu conțin TVA.

Detergentul Hypofoam este un detergent spumant alcalin puternic clorinat, creat pentru a fi utilizat zilnic în această industrie pentru a curăța pardoselile, pereții, tocătoarele, mesele de prelucrare, mașinile de ambalare, benzile transportoare, etc.

Detergenții pentru abatoarele de pui au prețul cuprins între 189.12 lei și 2397.88 lei, prețuri fără TVA.

Detergentul Zal Perax II de 20 litri este util în industria alimentară, fiind recomandat în unitățile de procesare a cărnii și în abatoare, în grajduri și staule și pentru echipamentele folosite în adăposturile de animale.

Detergenții profesionali destinați fabricilor de lactate au prețuri cuprinse între 189.12 lei și 2397.88 lei, prețuri fără TVA.

Detergentul profesional Acidplus de 20 litri poate îndepărta depunerile grele, fiind adecvat pentru utilizarea într-o gamă largă de aplicații din industria alimentară și a băuturilor.

Toți acești detergenți pot fi comandați din magazinul online www.serveteledehartie.ro și livrați la timp. Comenzile din județele Suceava, Neamț, Botoșani, Iași și Vaslui beneficiază de transport gratuit.

Lasă un răspuns