Damifor Tehnic – lider in foraje puturi apa in Moldova

275
Damifor Tehnic - lider in foraje puturi apa in Moldova

O companie din judetul Suceava, din orasul Radauti, care are ca domeniu de activitate studiile geotehnice, forajele geotermale, alimentarile cu apa, micropilotii si altele precum foraje inclinometrice, lucrari de denisipare, foraje pentru pompe de caldura, etc este Damifor Tehnic.

Unul dintre principalele beneficii pe care le ai ca si client este experienta companiei in domeniu, lucrarile fiind realizate de catre un partener de incredere, profesionist, care iti poate furniza idei folositoare in interesul constructiei tale.

Forajele realizate de catre Damifor sunt realizate la adancimi foarte mari chiar si in cele mai grele conditii, datorita echipamentelor si utilajelor de foraj profesionale.

In ceea ce priveste resursa umana, compania are persoane bine instruite, experimentate, astfel ca intotdeauna obtin cele mai bune rezultate.

Damifor Tehnic isi executa serviciile in principal in orasele Suceava, Botosani, Bacau, Bistrita, Neamt si Iasi dar daca exista cereri si din alte orase, se poate executa orice oricand.

In ceea ce priveste echipamentele si utilajele, in anul 2011, Damifor si-a innoit prin programul REGIO parcul propriu pentru a putea desfasura lucrarile din domeniul geotehnic in conditii de siguranta la cele mai inalte standarde.

Serviciul de foraje puturi apa este unul dintre cele mai importante servicii desfasurate de societate. Ele pot fi cu caracter de studio sau explorare – exploatare si au scopul de a alimenta diverse unitati social – economice cu apa.

Dupa cum spuneam, adancimea la care se poate fora poate fi foarte mare, chiar peste 100 m, dar nici diametrul forajului nu trebuie neglijat. Acesta poate varia intre 130 si 400 mm.

Citeşte şi  Economistește timp și o cantitate prețioasă de apă cu ajutorul unei mașini de spălat vase

Este foarte important ca la acest tip de lucrare sa lucrezi cu niste profesionisti, cu o vasta experienta, care sa respecte cerintele si standardele.

Un alt serviciu important este cel de studii geotehnice care se realizeaza pentru partea de constructii civile, industriale si infrastructura in transporturi. In ceea ce priveste documentatia necesara, nu trebuie sa va faceti griji, deoarece cei de la Geofor Tehnic se ocupa de acest aspect pentru toate fazele de proiectare.

Pe pagina web www.damifor.ro poti vizualiza detalii despre fiecare serviciu in parte, despre activitatea firmei, precum si date de contact utile la contactarea prestatorului de servicii.

Damifor Tehnic - lider in foraje puturi apa in Moldova

Damifor Tehnic - lider in foraje puturi apa in Moldova

Damifor Tehnic - lider in foraje puturi apa in Moldova