Covoarele din lână revin la modă cu modele moderne

266
covoare online

În zilele noastre, lâna rămâne o alegere populară în ceea ce privește covoarele.

covoare online

Ca aproape orice produs natural, lâna este unică iar covoarele din lână au revenit în tendințe datorită modelelor moderne disponibile și multiplelor beneficii pe care le prezintă:

Covoarele din lână sunt mai ușor de întreținut decât covoarele din fibră artificială – lâna are o compoziție extrem de complexă, care a evoluat în timp pentru a proteja oile de temperaturi extreme, de căldură și frig. Fiecare fibră are un strat protector care nu lasă umezeala să pătrundă în țesătură.

Covoarele din lână își vor păstra „aspectul” mult mai mult decât covoarele din fibră artificială. Compoziția unică a lânii îi conferă elasticitate, iar covoarele care suferă de un trafic mare vor reveni la forma inițială. Indiferent cât de mult te-ai plimba pe un covor de lână, acesta va reveni întotdeauna la forma inițială și va arăta bine ani de zile.

Covoarele din acest material nu au nevoie de finisaje de protective. Calitățile naturale ale lânii funcționează mult mai bine decât orice tratament chimic. Nimeni nu dorește acele substanțe chimice suplimentare atunci când un copil sau un animal de companie aleargă pe covor!

Lâna este hipoalergenică, un factori important de luat în seamă în special de cei care se luptă cu alergiile. Lâna are proprietăți naturale anti-bacteriene, acționează ca un agent de respingere pentru mucegai, bacterii și acarieni.

Covoarele din lână sunt excelente pentru reducerea zgomotului, fiind perfecte pentru pardoselile din lemn tare.

Covoarele din lână sunt rezistente la decolorare, cu excepția cazului în care sunt expuse la lumina directă a soarelui în mod continuu.

Citeşte şi  Preţuri mai mici la scutece pentru copii în farmaciile online

Lâna este ecologică, durabilă și biodegradabilă. Producția sa nu provoacă cruzime față de animale. Ca fibră naturală, este reciclabilă. Este cea mai sănătoasă alegere pentru familia ta dar și pentru mediu.

magazin covoare

O gamă largă de covoare din lână este disponibilă în magazinul din Suceava, de la Iulius Mall. Carpet House. Magazinul este prezent și online, pe www.carpethouse.ro.

7 colecții de covoare din lână fac parte din oferta magazinului: Vogue, Cappuccino, Ethno, Havana, Matrix, Teepee, Vogue. Covoarele din lână de la Carpet House vin în diferite dimensiuni, având modele nenumărate și culori de lungă durată. Sunt de pluș, moi și luxoase. Sunt disponibile atât în modele tradiționale, cât și în modele contemporane.

Optează și tu pentru o idee de decor ecologică alegând un covor de lână comercializat de Carpet House. Indiferent că ești din Suceava sau din oricare alt colt al țării, poți comanda online covorul visat de pe  www.carpethouse.ro/cat/covoare-din-lana/.