Câteva exemple de produse moderne din sticlă

317
Câteva exemple de produse moderne din sticlă

Pereţi din sticlă

Pereti din sticla

Cunoscuţi în Belgia cu denumirea de cloisons vitrees, pereţii din sticlă transparentă sau mată se utilizează în special la delimitarea spaţiilor de birouri, a sălilor de şedinţe sau conferinţe şi a zonelor de relaţii cu clienţii.

V-am prezentat mai sus 3 modalităţi avangardiste şi de actualitate de utilizare a sticlei ca soluţie pentru un design interior extraordinar, de impact vizual maxim. Deşi nu este cea mai ieftină soluţie şi poate fi destul de greu de întreţinut mereu curată, sticla este alegerea multor designeri de interior atunci când nu ţin cont de buget şi vor să facă o impresie.

Aluglass Design Bruxelles este o firmă specializată în producţia şi montajul balcoanelor din sticlă, al balustradelor şi al pereţilor vitraţi. Accesează site-ul www.aluglass.be pentru mai multe idei de design interior. Pagina Réalisations oferă informaţii despre lucrările recente puse în operă în zona Bruxelles, o zonă unde sticla este foarte utilizată atât de persoanele fizice cât şi de instituţiile comerciale.

Balustrade din sticlă

Balustrade din sticlă

O altă utilizare spectaculoasă pentru design-ul interior al spaţiilor comune, caselor şi vilelor cu etaj, o reprezintă balustradele din sticlă (garde-corps en verre = protecţie de corp din sticlă). Acestea se utilizează în special în zona marginală a scărilor sau pentru a asigura protecţia spaţiilor deschise aflate la înălţime, cum ar fi cele din mall-urile comerciale.

Tâmplărie din PVC Salamander cu sticlă termopan

Tâmplărie din PVC Salamander cu sticlă termopan

AluGlass Design Bruxelles furnizează tâmplărie din PVC Salamander penbtru locuinţele moderne, care doresc să beneficieze de o excelentă izolare fonică şi termică.

Bruxelles este capitala Belgiei şi în acelaşi timp capitala oficială a Uniunii Europene, aici regăsindu-se sediile principalelor instituţii. Numeroşi români locuiesc şi lucrează în zona capitalei Bruxelles, unii dintre aceştia reuşind să îşi dezvolte propriile companii, în special în domeniul construcţiilor şi al amenajărilor interioare/exterioare.

Citeşte şi  Efectele negative ale parabenilor si modul de evitare ale acestora cu ajutorul produselor cosmetice organice

AluGlass Design Bruxelles este o companie înfiinţată de români stabiliţi în Belgia şi care are o îndelungată experienţă în furnizarea produselor din sticlă pentru amenajări interioare şi exterioare precum balustrade din sticlă (garde-corps en verre), pereţi de sticlă (cloisons vitrées), vitrine, cabine de duş, luminatoare. Aceste produse sunt foarte populare în zona capitalei Bruxelles şi în Anderlecht, Anvers, Bruges, Charleroi, Genk, Gent, Liege, Namur, Oostende.