Case Mexi – Case în timp record la cele mai înalte standarde

98
Case Mexi

Case Mexi

Acasă nu înseamnă doar patru pereți și ceva mobilă în interior. Acasă trebuie să fie ceva mai mult decât atât. Atunci când spui „acasă” trebuie să simți că este acel spațiu în care tu te regăsești, în care îți recapeți puterile fizice și liniștea sufletească pentru a începe în fiecare dimineață o nouă zi. Ei bine, a locui într-un spațiu pe care să îl simți ca fiind acasă nu este întotdeauna foarte ușor. Sau nu era până nu demult. Dar poate deveni foarte ușor dacă alegi să apelezi la serviciile celor de la Case Mexi. Cu echipa dinamică și tânără de experți pe care o pune la dispoziție Case Mexi poți avea casa mult visată în timp record și la cele mai ridicate standarde de calitate.

Cum arată casa pentru acasă?

Fiecare persoană își imaginează diferit casa ideală. Unii caută case de mari dimensiuni, cu multe camere pentru a putea să invite familia lărgită sau prietenii în vizită, alții preferă case mici pentru a se simți aproape de cei dragi, iar alții nu sunt încă deciși între care dintre cele două tipuri de case anterior amintite să se decidă.

Trebuie spus că la Case Mexi oricare persoană sau familie care este în căutarea unei case pentru acasă poate găsi exact ceea ce caută. Iar dacă nu știe exact ce caută, consultații de la Case Mexi pot veni cu sugestii și cu zeci de proiecte de case care așteaptă proprietarul ideal. Proiectele de case de la Case Mexi includ case tip parter, case cu mansardă sau case cu etaj. Iar din punct de vedere al suprafeței utile a caselor, Case Mexi oferă proiecte pentru case mici, însemnând sub 120 de metri pătrați, case medii, adică case cu suprafețe între 120 și 160 de metri pătrați, și case mari, cu suprafața utilă ce depășește 160 de metri pătrați.

Tot ce trebuie să faci este să iei decizia cu privire la cum vrei să arate casa familie tale și apoi să comunici acest lucru celor de la Case Mexi. De restul se ocupă ei și tu vei primi cheia casei tale când totul este pregătit să te muți în noua ta casă.

Citeşte şi  Cum sa alegi utilajele agricole de care ai nevoie

Cât durează să te muți în noua casă de la Case Mexi?

La această întrebare răspunsul cel mai potrivit este „puțin”. Nu! De fapt răspunsul cel mai potrivit este „extrem de puțin”. Desigur, atunci când vorbim de construcția unei case de la zero nu înseamnă că într-o săptămână te poți muta în noua casă, dar cu cei de la Case Mexi a te muta într-o casă nouă durează chiar extrem de puțin, acest lucru însemnând câteva săptămâni.

Dacă te întrebi de ce durează atât de puțin, trebuie să știi că nu se face rabat de la calitate și siguranță. Secretul este dat de faptul că cei de la Case Mexi construiesc casele folosind structuri metalice ușoare. Asta înseamnă că noua ta casă va fi construită pe baza unor structuri din oțel superior prefabricate, iar garanția siguranței acestora este dată de verificarea realizată de producător încă din fabrică. Astfel, folosind o structură metalică ușoară, Case Mexi îți va oferi casa mult dorită într-un timp record.

Se poate în timp record și la standarde de calitate înalte?

Da, se poate! Chiar dacă poate părea greu de crezut, alegerea unei case pe structura metalică oferă un confort ridicat, siguranță și condiții perfecte pentru o viață liniștită. Casele ridicate de Case Mexi sunt construite din materiale de cea mai bună calitate, iar expertiza celor care lucrează pentru această firmă de construcții de case reprezintă cel mai mare atuu.

Casele ridicate pe structuri metalice ușoare oferă standarde înalte de calitate și siguranță datorită faptului că sunt mai rezistente în timp, sunt supuse uzurii mult mai greu comparativ cu alte tipuri de case, sunt sigure în caz de incendii și cutremure, oferă spațiu util foarte larg și pereții casei sunt perfect drepți, chiar și la colțurile camerelor. Confortul sporit este oferit și prin tehnicile de izolare fonică și termică folosite de Case Mexi în construcția caselor.

Ce mai aștepți pentru a găsi casa perfectă pentru tine și familia ta? Pe CaseMexi.ro găsești toate informațiile de care ai nevoie și sute de proiecte de case care te așteaptă.