Bigg.ro – Ghidul tău în aventura antreprenorială

136
Bigg.ro

Bigg.ro

Ai o idee de afacere și dorești să devii antreprenor? Sau ai deja o afacere de ceva timp și ai planuri de dezvoltare a acesteia? Indiferent de stadiul în care te afli în aventura ta antreprenorială, este tot timpul binevenită o mână de ajutor. Iar o mână de ajutor cu adevărat profesionistă și utilă vine din partea celor de la Bigg. Bigg.ro poate deveni ghidul tău în aventura antreprenorială pentru a-ți îndruma pașii spre succesul afacerii tale.

Să descoperim împreună Bigg.ro

Bigg.ro este una dintre cele mai mari platforme, dacă nu cumva chiar cea mai mare, pentru un comerț eficient din România. Mai exact, pe platforma Bigg vei găsi o sumedenie de producători, furnizori, importatori, distribuitori și chiar retaileri. Practic, odată ajuns pe platforma Bigg vei fi conectat cu foarte mulți „actori” din comerțul național. De fapt, misiunea asupra căreia se apleacă platforma Bigg este tocmai aceasta –  de a eficientiza foarte mult comerțul. Pe lângă posibilitatea de a găsi pe această platformă diverse posibilități de colaborare și parteneriate în domeniul comerțului, vei putea avea acces și la numeroase idei de afaceri. Ideile de afaceri pe care Bigg le creează se adresează atât celor care sunt la început de drum și sunt pe cale să pornească o afacere de la zero, cât și celor care au deja o afacere și își doresc să se extindă și să își lărgească portofoliul.

Pachetele oferite de Bigg.ro

Acum că am văzut în mare despre ce este vorba la Bigg.ro, să mergem mai departe și să descoperim care sunt pachetele de servicii oferite de aceștia. Trebuie spus că poți opta pentru 3 pachete Bigg.ro pentru aventura antreprenorială. Iar aceste trei pachete Bigg.ro sunt BIGG, BIGGER și BIGGEST, fiecare dintre ele având incluse diverse servicii.

  • Pachetul BIGG oferă pe perioadă de 1 an afișarea a maxim 100 de produse oferite de afacerea ta pe platforma lor, la care se adaugă și afișarea a 10 anunțuri de joburi vacante la compania ta.
  • Pachetul BIGGER este puțin mai ofertant, după cum îi spune și numele. Astfel, dacă alegi acest pachet vei beneficia pentru o perioadă de 1 an de afișarea a maxim 250 de produse și 25 de anunțuri de joburi disponibile în afacerea ta.
  • Pachetul BIGGEST oferă cea mai mare vizibilitate pe plaforma Bigg.ro, având la dispoziție posibilitatea de a beneficia de maxim 500 de produse afișate pe platformă, dar și postarea de 50 de anunțuri de joburi. La fel ca și în cazul pachetelor anterioare, valabilitatea acestui pachet este de 1 an de zile. Pachetul BIGGEST oferă servicii complete pentru afacerea ta. Ȋn primul rând, specialiștii care lucrează pentru Bigg vor insera logo-ul companiei pe platformă astfel încât să fie evident cărei companii aparțin produsele afișate. Ȋn al doilea rând, pentru prezentarea companiei tale experții de la Bigg vor găsi cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie cu ce se ocupă aceasta și vor căuta să creeze un impact cât mai mare asupra potențialilor clienți. Mai mult decât atât, există posibilitatea de a prezenta afacerea sau produsele oferite sub forma unui slider ce va conține o succesiune de imagini reprezentative pentru afacerea ta. Un alt serviciu oferit este acela de introducere a produselor vândute de către firma ta. Experții de la Bigg vor introduce primele 20 de produse ale afacerii tale și vor adăuga imagini sau descrieri pentru ca acestea să fie cât mai vizibile și să atragă o audiență cât mai numeroasă.
Citeşte şi  Case Mexi - Case în timp record la cele mai înalte standarde

Principalele atuuri ale Bigg.ro

Dacă simți că ai găsit platforma potrivită pentru a începe o afacere de succes sau pentru a crește afacerea pe care o deții deja, trebuie să știi care sunt principalele atuuri ale platformei Bigg.ro.

  • Plaforma are o interfață prietenoasă și foarte ușor de utilizat, fiecare utilizator putând să își gestioneze singur contul și produsele introduse;
  • Folosește cele mai recente tehnici SEO pentru ca produsele tale să apară printre primele în motoarele de căutare;
  • Oferă posibilitatea de a compara oferte multiple într-un singur loc;
  • Ajută la creșterea credibilității brand-ului afacerii tale;
  • Oferă spațiul pentru colaborări strânse între diverse companii.

Descoperind aceste atuuri vei simți cu siguranță că ai găsit cel mai bun ghid pentru aventura ta antreprenorială. Nu mai pierde timpul și contactează echipa de la Bigg.ro.