Aspiratoare clasice vs aspiratoare profesionale

239
Aspiratoare clasice vs aspiratoare profesionale

Aspiratoare clasice vs aspiratoare profesionale

Utilizatorii finalii vor lua intotdeauna in ras pretul unui aspirator profesional comparat cu cel al unui aspirator standard. Cu toate acestea, caracteristicile privind aspiratoarele profesionale depasesc cu mult beneficiile unui aspirator clasic.

In scopul de a rezista la uzura de utilizare de zi cu zi, aspiratoarele sunt proiectate pentru durabilitate.

Comerciale sau de consum? Aceasta este intrebarea multor contractori de servicii la care trebuie sa reflecteze atunci cand decid cu privire la tipul de aspirator pe care trebuie sa-l  cumpere pentru a curata instalatiile lor. Recomandarea noastra este achizitionarea de aspiratoare proiectate in mod specific sa se ocupe de curatenia profesionala de la distribuitori de profil, precum DEZITEC, societate care se ocupa de distribuirea de solutii de curatenie, marca Klinmak.

Cu toate ca marii retaileri vand aspiratoare de consum cat de cat bune, expertii din industrie si distribuitorii spun ca nimic nu se compara cu aceste aspiratoare profesionale. De fapt, cumpararea unuia la pret mai mic cu presupunerea ca acesta va functiona la fel de bine ca unul comercial, nu va crea decat batai de cap utilizatorilor.

Expertii din industrie spun ca este important ca utilizatorii sa inceapa sa ia decizii de achizitie mai informate atunci cand vine vorba de aspiratoarele de praf.

Aspiratoarele de consum se vor strica mult mai des deoarece ele sunt concepute pentru a rula o data pe saptamana, intre 20-30 minute, in timp ce un aspirator profesional este construit pentru a rezista la un volum de munca mai riguros, de catre un personal de curatenie profesionala.  Ele sunt proiectate pentru a fi utilizate cinci zile pe saptamana, pentru o utilizare de circa cinci ore.

Citeşte şi  Terra Clean - Servicii de Curatenie

Cel mai mic pret nu este chiar cel mai mic pret. Intotdeauna o sa te coste mai mult. Nu este productiv sa cumperi lucruri ieftine decat daca doresti sa repari aspiratoarele in timpul liber.

Atunci cand cumperi un aspirator, nu ar trebui sa te grabesti si sa cumperi modelul cel mai atractiv dintr-un magazin local. Acest lucru trebuie luat ca o investitie si ai nevoie de un consultant pentru a gasi un aparat care sa se potriveasca pentru ceea ce ai nevoie.

Concluzia este ca mai bine dai un ban in plus pentru a cumpara un lucru profesional, durabil, pentru o utilizare eficienta, decat un lucru mai ieftin, dar care probabil in timp nu va indeplini asteptarile pe care ti le-ai pus in el.

produse profesionale curatenie