ARMURA® – Productie industriala de plasa pentru Gard

132
plasa gard

plasa gard

          Nascuta pentru a veni în întâmpinrea beneficiarilor cu produse metalice de calitate superioară , SC Linda Steel SRL produce urmatoarele produse din otel, sub marca proprie ARMURA®, la cel mai bun pret :
» plasă sudată pentru beton;
» plasă împletită pentru gard;
» panouri bordurate zincate de gard;
» şipcă metalică de gard Omega;
» profile metalice pentru gips-carton;
» profile C şi Z pentru hale industriale.

 

          In cadrul procesului de productie, sunt folosite cele mai bune materii prime de provenienta controlata, calitatea lor fiind certificata CE, iar satisfactia clientilor care la randul lor ne recomanda mai departe, este cartea noastra de vizita.

      Daca aveti nevoie de sfaturi si sugestii, nu ezitati sa apelati la specialistii nostri pentru a putea face cea mai indicata alegere a produselor care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra .

         In ceea ce priveste livrarea produselor , nu aveti de ce sa va faceti griji, deoarece la cerere, onoram comenzile in functie de valoarea facturata si de distanta avuta. Deasemenea, clientilor care isi ridica singuri marfa, le oferim discount.

         Termenele de garantie ale produselor, se inscriu in perioade mari, incepand cu 24 luni, ajungand chiar si la perioade de 10 ani, din cauza ca ne selectam cu grija furnizorii cu care lucram. Detalii pe http://www.armura.eu/plasa-gard-impletita/

plasa-sudata plasa-impletita panou-zincat