Ansamblul rezidențial Fusion Towers – apartamente de 1, 2 sau 3 camere în Iași

Ansamblu Rezidential Fusion Towers

Ce ai prefera în materie de o nouă locuință? Un apartament într-un ansamblu rezidențial nou sau un apartament într-un bloc vechi ? Cei care doresc un apartament, cu siguranță trebuie să răspundă la această întrebare înainte de a lua o decizie. Probabil că majoritatea dintre ei preferă o locuință nouă deoarece în prezent aceasta pare a fi cea mai potrivită alegere.

O locuință nouă are multe avantaje cum ar fi prețul, condițiile de locuire, comunitatea de vecini, etc.

Proprietarii unui apartament nou se pot bucura de un apartament la cheie care nu mai are nevoie de îmbunătățiri ulterioare sau de alte investiții. În principal, poți lua în calcul că o nouă locuință beneficiază de un design modern, construcția este făcută din materiale de cea mai bună calitate care respectă anumite standarde iar suprafața este mult mai eficient compartimentată în comparație cu un apartament vechi.

A achiziționa un apartament nou poate fi considerată o investiție pe termen lung. Fiind o clădire construită recent, gradul de uzură al imobilului este mult mai mic în comparație cu, clădirile vechi, astfel încât riscul ca prețul apartamentului să scadă dintr-o dată este mic. Cu siguranță îți dorești ca locuința să fie accesibilă, să beneficiezi de cea mai bună ofertă posibilă, să fie bine compartimentată, să ai cât mai mult spațiu, iar în preajma imobilului să existe cât mai multe facilități.

Toate aceste puncte sunt îndeplinite de către unul dintre cele mai noi proiecte rezidențiale din Iași și anume ansamblul rezidențial Fusion Towers, complex aflat pe șoseaua Nicolina 120a.

Fusion Towers aduce prin intermediul firmei Techno Fusion pe piața rezidențială din Iași 46 de apartamente noi, grupate într-un imobil de 10 etaje.

Citeşte şi  Brasov Sweet Retreat - Cazare Brasov

Proiectul se deosebește prin structura eficientă a spațiilor pentru locuit, ideal compartimentate, finisate modern doar cu materiale de înaltă calitate, în conformitate cu standardele UE, construite astfel încât să satisfacă cele mai mari aștepări dar și pentru a oferi siguranță și confort locatarilor.

Tipurile de apartamente disponibile sunt apartamente cu 1, 2 sau cu 3 camere, la prețuri accesibile, cu preț de pornire de 1170 euro/mp, apartamente destinate atât tinerilor cât și familiilor cu copii.

Complexul dispune de un spațiu de joacă pentru copii, amenajat pe o suprafață generoasă. În acest loc, copiii se pot juca sub supravegherea ta, în liniște și în siguranță.

Parcarea mare de la subsolul blocului dar și cea exterioară reprezintă un alt plus al acestui ansamblu rezidențial Iași, aici, locatarii putând lăsa mașina în siguranță.

Mai multe detalii despre ansamblul rezidențial Fusion Towers, modalități de plată, apartamente disponibile, prețuri și date de contact găsești pe site-ul web www.fusion-tower.ro.

Lasă un răspuns