Alege draperiile pentru o casa mai atractiva

237
draperii

Draperiile sunt unul dintre putinele elemente care pot fi vazute din interiorul si din exteriorul casei tale. Ele ajuta la controlul cantitatii de lumina care intra in incapere iar culoarea lor modifica aspectul exterior al casei tale.

Trebuie sa alegi draperii pentru fiecare camera din casa iar ele te vor ajuta sa lasi lumina naturala sa intre in cele mai bune momente ale zilei. Draperiile vin in mai multe culori si stiluri si trebuie sa selectezi doar draperiile care se potrivesc perfect cu fiecare camera. Ele vor fi vazute prin ferestrele casei tale si ar trebui sa echilibrezi aspectul interior cu cel exterior.

Poti selecta culori care te vor ajuta la completarea peretilor sau poti alege modele care dau viata camerei. Potrivirea culorii si stilului camerei este doar inceputul, dar cu toate astea trebuie sa fii multumit de ele cand le montezi.

Draperiile pe care le vei alege pentru fiecare camera trebuie sa fie suficient de grele pentru a controla lumina care vine la fiecare fereastra. Cele foarte usoare te vor ajuta sa lasi in permanenta soarele sa intre iar cele grele vor bloca lumina naturala atunci cand soarele este foarte puternic. Poti alege un alt fel de draperie pentru fiecare camera si vei vedea diferenta atunci cand fiecare camera primeste cantitatea corespunzatoare de lumina. Luarea in considerare a tesaturii draperiei ajuta la gestionarea luminii mai bine decat comutatorul de lumina din fiecare camera.

Toate draperiile pot fi vazute din afara casei tale si trebuie sa  le alegi doar pe cele care vor arata interesant din exterior. Chiar daca se observa doar o mica bucata din ele, aceasta face diferenta. Cei care le observa vor remarca culorile interesante din ferestrele tale, iar fiecare geam poate avea cate o culoare diferita daca nu optezi pentru aceeasi draperie pentru toate camerele. Aceste culori arata mult mai interesant si imbunatatesc atractia stradala.

Citeşte şi  Ce model de sticlă să alegi pentru casa ta

Orice draperie pe care o alegi trebuie sa fie suficient de lunga pentru fereastra la care va fi montata. Ai nevoie de draperii care sa ajunga la podea cand ferestrele sunt destul de inalte, dar poti utiliza si draperii care sa fie jumatate din dimensiunea normala daca ai ferestre mai mici. Selecteaza draperii care sa aiba lungimea potrivita pentru a evita supraincalzirea locuintei cu excesul de tesatura si permite draperiilor sa incadreze ferestrele in culori fara a-si depasi limitele.

Selectarea draperiilor corespunzatoare pentru fiecare camera din casa este o sarcina de proiectare necesara. Design-ul casei tale depinde de draperiile frumoase atarnate la fiecare fereastra, iar exteriorul casei tale primeste o nuanta de culoare care nu se poate picta. Vei echilibra cantitatea de lumina care intra in fiecare camera cu culoarea pe care o alegi sa o amplasezi pe perete.

Pentru modele de draperii Bacau poti accesa pagina web www.casacontesei.ro, pentru a face cele mai bune alegeri in materie de perdele si draperii pentru casa ta.