Vopsire in camp electrostatic

vopsire in camp electrostatic

Ce este vopsirea cu pulberi in camp electrostatic ?
– tehnologia de acoperire, care facuta prin intermediul aplicarii unor particule uscate de vopsea prin intermediul campului electrostatic. In acest process de aplicare nu sunt folosite materiale chimice periculoase – vopselele tip pulbere, au un continut de VOC foarte scazut si nu sunt daunatoare sanatatii.

Ce rezistenta au in timp vopselele pulbere si cate tipuri exista ?
Unul dintre marile beneficii ale vopselelor pulbere este rezistenta in timp, desigur, pentru fiecare mediu sau mod de folosinta de recomanda cate un alt tip de pulbere.

Se poate vopsi orice material cu pulbere in camp electrostatic ?
Nu. Se poate aplica vopsea pulbere in camp electrostatic doar pe materialele care rezista la temperaturi de 180-200°C ( au aparut pulberi care polimerizeaza in timp scurt si la temperaturi de 120-130°C ). Lemnul, cauciucul, plasticul si alte materiale se topesc sau isi modifica forma.

Vopsire in camp electrostatic

Prezenta pe piata din anul 1996, compania Brio Fresh din Bistrita este reprezentanta exclusiva in Romania a Corporatiei Americane Nordson, lider mondial in domeniul tehnologiei de vopsire cu pulberi in camp electrostatic.

Compania proiecteaza, produce si livreaza orice configuratie de echipamente si linii industriale de vopsire cu pulberi in camp electrostatic.

Datorita experientei acumulate au realizat atat proiecte simple de vopsitorii manuale, eficiente, cat si proiecte complexe de linii automate industriale de vopsire cu pulberi in camp electrostatic.

 

Pentru detalii accesati site-ul http://www.briofresh.ro